Zo krijg je vollere lippen zonder fillers

Geen lip fillers, maar wel vollere lippen

Het is de laatste jaren een trend op beautygebied: volle lippen. Beauty guru’s doen er alles aan om volle lippen te krijgen. We weten vast allemaal nog wel die gekke lip enhancers van een aantal jaar terug nog wel.. Ging he-le-maal mis. Daarom zijn nu veel vrouwen aan de fillers gegaan. Niks mis mee natuurlijk, maar niet iedereen is er fan van. Mocht je dus wel vollere lippen willen, maar liever op een natuurlijke manier? Lees dan snel verder.

Lipliner

Je kan je lippen voller laten lijken door middel van lipliner. Teken een mooie rand om je lippen die dezelfde kleur is als de lipstick die je gaat gebruiken. Bij je bovenlip ga je er een klein stukje overheen. Don’t over do it. Je wil natuurlijk niet op een clown lijken. Stift je lippen hierna met de lipstick. Een lichte kleur zorgt ervoor dat je lippen nog voller lijken. Ten slotte maak je het geheel af met wat highlighter in je cupido boog.

Tandenborstel

Ga tijdens het tandenpoetsen even met je tandenborstel over je lippen heen. De bloedsomloop wordt hierdoor gestimuleerd waardoor je lippen wat voller worden voor een korte tijd.

Scrub

Het is belangrijk om je lippen te scrubben. Niet alleen om de dode huidcellen weg te halen, maar door het scrubben wordt je bloedsomloop ook gestimuleerd. Hierdoor stroomt er meer bloed naar je lippen waardoor ze wat voller worden. Vergeet niet je lippen na het scrubben goed te verzorgen met een lippenbalsem. De beste lippenbalsems vind je hier.

Concealer

Je kan je lippen laten ‘poppen’ met concealer. Concealer is namelijk lichter dan je huid. Breng met een dunne kwast een dunne lijn concealer om je lippen heen aan. Hierdoor komen je lippen beter tot hun recht.

Eens een andere lipstick dan anders proberen?
> Say what?! Deze lipstick verandert van mat naar glitter

Nooit meer je lippen bijwerken tijdens het uitgaan
> Zo blijft je lippenstift de hele dag (én nacht) goed zitten

PHOTO CREDITS: SINDI ARIFI

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites