5 producten die je haar en huid ’s nachts mooier maken

Liever lui dan moe? Zo word je al slapend knapper.

Ben jij liever lui dan moe en vergeet je nog wel eens wat stappen toe te passen in je skin care routine? Vanaf nu kun je bepaalde dingen ook gewoon ’s nachts laten inwerken. Het enige wat je hoeft te doen is het nog wel even aanbrengen voor je ’s avonds gaat slapen.

Haarmasker

Heb je ’s ochtends geen zin en tijd om met allerlei smeerseltjes voor je haar aan de slag te gaan? Begrijpelijk. Daarom kun je als je ’s avonds gaat douchen en je haar wast er ten eerste een maskertje in doen en het even laten intrekken. Dit maakt je haar al een stuk zachter.

Lippenbalsem

Vergeet ook zeker niet om lippenbalsem op te smeren voor het slapengaan. ’s Nachts heeft het echt goed de tijd om in te trekken en je merkt een stuk minder van het vettige gevoel.

Droogshampoo

Spuit jij ’s ochtends altijd nog even snel droogshampoo in je haar? Dit kun je veel beter ’s avonds doen. Als je in je bed ligt, kan de droogshampoo zich goed verdelen over je haar en heb je sowieso geen witte waas meer. Scheelt ook weer tijd in de ochtend én je hebt geen vet haar meer.

Nachtmasker

Je hebt speciale maskers, speciaal bedoeld om ’s nachts in te laten werken. Je hebt geen last van een dikke laag op je gezicht en je bed gaat ook niet onder zitten. Ga bijvoorbeeld voor de Clinique Moisture Surge Overnight Mask.

Beauty pillow

Een beauty pillow is gemaakt van satijn. Dit geeft een verkoelend effect op de huid. Hierdoor zorgt het kussen er ook voor dat je veel minder snel acne krijgt. Ook voor je haar is zo’n kussen beter. ’s Nachts draai je natuurlijk meerdere keren met je hoofd over het kussen. Als je dit met een kussen doet van katoen, is de kans groter dat je haar beschadigt. Met zo’n satijnen kussen glijd je haar makkelijker over het kussen en breekt het minder snel af. Als je het eenmaal hebt geprobeerd, wil je nooit meer anders.

Meer beauty hacks lezen?
>Snelle beauty tips voor vrouwen in tijdnood ‘s ochtends
>Één van de belangrijkste beautytips OOIT
>Zo krijg je een mooiere huid terwijl je slaapt

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites