Beautylessen die we van Adele hebben geleerd

Adele is helemaal terug van (eigenlijk nooit) weggeweest en daar zijn wij ontzettend blij mee! Naast haar geweldige stem, zijn wij ook helemaal weg van haar beautylooks van de laatste tijd. Ze heeft een eigen look en daarvoor waarderen we haar enorm. Wij zouden stiekem best wel even met haar make-up artist om de tafel gaan zitten. Wij willen namelijk wel wat beautylessen krijgen. Al hebben we er alvast paar voor je op een rijtje gezet.

Go big or go home
Hoezo moet ons haar altijd stijl zijn? Adele bewijst maar weer dat je gewoon lekker moet uitpakken met je haar. Niet alleen tijdens kerst of een feestje. We zijn het dan ook eens met het motto: Go big or go home! De laatste tijd draagt Adele haar haar vooral in een lob en daarmee is ze helemaal on trend!

Rozige blush
Adele wordt regelmatig gespot met een rozige gloed over haar wangen. Dit geeft een flirty uitstraling en dit kan je makkelijk creëren met een goede roze blush. Breng het aan op je jukbeenderen en je krijgt vanzelf die natuurlijke look.

Red lipstick
Adele is niet vies van een goede rode lipstick. Zo geeft ze haar make-up look net dat beetje extra en laat ze zien dat je mag laten zien wie je bent!

Rollers niet uit borstelen
Wij zijn een groot fan van Adele, maar Adele is fan van rollers voor in het haar. Zo maakt zij namelijk die geweldige hairdo’s! Ze gaat niet voor wavy beach hair, maar voor een volle krul. Wil jij dit ook? Borstel de krullen dan niet uit met een kam!

Nail art
Korte nagels kunnen echt niet meer en daar staat Adele ook helemaal achter. Die van haar zijn lekker lang en zijn altijd wel voorzien van een kleurtje. Is het je weleens opgevallen dat ze er soms ook subtiele steentjes op heeft zitten?

Dubbele wimpers
‘The bigger, the better’, moet Adele gedacht hebben bij haar wimpers. Soms lijkt het zelfs zo alsof ze twee lagen nepwimpers op heeft! We moeten het haar nageven, het staat haar geweldig!

Make-up free 
In Rolling Stone liet Adele zien dat au natural ook hartstikke mooi is! Ze stond namelijk bijna make-uploos op de cover van het blad! Heel mooi!

READ NEXT:


>

Source: Instagram