Een leren jas, een witte blouse, een zwarte skinny jeans en een nette blazer hangen natuurlijk allang in jouw kast. Die basisgarderobe heb je inmiddels wel bij elkaar. Toch? Maar naast deze klassieke basics zijn er nog een aantal items die jij echt in je kast wil hebben. Wij presenteren de vijf basics waar IEDERE stylist bij zweert.

Crossbody bag

Naast dat deze accessoire vaak een classy touch geeft aan je outfit is het ook een erg handig item. Je kan er precies genoeg in doen voor een avondje uit met je vriendinnen en je merkt bijna niet dat je een tasje bij je hebt. Een slimme en leuke aankoop volgens ons dus.

Comfy sweater

Dit is een item wat elk meisje stiekem het liefst elke dag draagt in de winter. Maar met je oude trui naar kantoor staat misschien een beetje gek. Investeer daarom in een kwalitatieve trui van bijvoorbeeld kasjmier. Combineer je trui met een rokje en panty wanneer je er toch nog classy uit wilt zien op je werk.

Riem

Een riem kan je outfit net even wat extra’s geven. Het is dan ook niet verkeerd om een aantal riemen in je kast te hebben hangen. Maar wat het echt goed doet, is een designerriem. Afgelopen jaar zag je natuurlijk de Gucci riem echt óveral. Maar als je hem ook eindeloos draagt, is het de investering dubbel en dwars waard.

Strappy sandals

Een goed stel pumps zijn vanzelfsprekend. Maar waar je echt van gaat genieten, zijn strappy sandals. Deze schoenen maken namelijk elke outfit knapper en sexy. Bovendien kan je ook makkelijker lopen op hakken met een bandje dan gewone pumps.

Horloge

Iedere stylist draagt een mooi horloge. Met een knap horloge laat jij zien wie je bent en is je eenvoudige outfit weer iets meer aangekleed. Bovendien is een horloge ideaal om te vragen voor je volgende verjaardag.

READ NEXT
> De Burberry trenchcoat look a likes die je nu wil inslaan
> Zo draag je een eenvoudige trui alles behalve saai

PHOTO CREDITS: MARLOUVN
(Visited 1 times, 1 visits today)