Ben jij een party animal? Your boss should feel lucky!

Was jij rond je 16e of 17e ook zo’n party girl? Wilde je het liefst op vrijdag, zaterdag én zondag naar de kroeg? Helaas waren we toen nog niet zulke rich bitches en konden onze portemonnees dat nog niet aan. Nu wij hardwerkende vrouwen zijn, kunnen we dat wel aan! De party girl van een paar jaar terug komt soms stiekem weer helemaal in ons naar boven. Dat is goed, want party animals hebben dus succes op het werk!

You socializer!
Als 16-, 17-jarig meisje ging het vooral om het dansen, maar als eind twintiger is de kroeg er vooral om te socializen. Hierdoor beschik je over een paar skills waar vele collega’s jaloers op zijn. Die samenwerking hengel jij zo binnen!

Overwerken is voor jou geen probleem
Lange nachten heb je regelmatig, dus moeten lange dagen ook geen probleem zijn. Behalve als ze na elkaar vallen natuurlijk. Moet je een dagje overwerken? Dan praat je jezelf moed in net zoals je dat bij je vriendinnen in de kroeg ook altijd doet als ze naar huis willen (en jij nog lang niet)!

Een meeting is nooit ongemakkelijk
Heb jij een meeting met een (nog) onbekend persoon? Dan kan dat in het begin vaak nogal stroefjes verlopen. Maar dan kennen ze jou nog niet! Jij zit barstensvol goede openingszinnen en praten over onzin is voor jou ook geen probleem. I can do the koetjes & kalfjes talk.

READ NEXT:
Ga je stappen? Dit zijn de leukste kroegen!
How to: in een high-end look naar kantoor
10x situaties op een vrouwenkantoor

Source: Flashback