Wimpers zijn lastig. De één heeft lange gekrulde wimpers die eigenlijk maar een piepklein laagje mascara nodig hebben, de ander heeft steile korte stompjes waarvoor het grote geschut erbij gehaald moet worden. Maar er is één ding dat wij vrouwen gemeen hebben, en dat is dat we allemaal al jaren bezig zijn om die ene perfecte mascara te vinden. Omdat wij de beroerdste niet zijn, helpen we je bij die zoektocht. Lees snel verder!

De één wil verlenging, de ander een krul, maar toch de meeste vrouwen verwachten van hun mascara dit: Va va voom volume! Daarom behandelen we vandaag de volumemascara. Daarvan zijn er tientallen, misschien wel honderden, maar er kan er maar één de beste zijn. Of in dit geval: zes. Want zoveel hebben wij er voor je. En wij weten het zeker, je holy grail mascara zit hiertussen, want dit zijn namelijk de zes best beoordeelde volume mascara’s allertijden.

High- end

Mooie verpakkingen en flinke prijskaartjes, maar wel supergoed. Dit zijn de beste volumemascara’s uit het high- end segment.

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils
Over deze mascara wordt gezegd: “Deze mascara geeft mijn wimpers superveel lengte en volume. Ik heb geen valse wimpers meer nodig omdat deze mascara mijn wimpers een ‘volle’ finish geeft”. Zegt genoeg toch? Volgens YSL heb je voor ieder oog ook maar één pompje nodig, waardoor je mascara lang meegaat. Wat best handig is gezien het prijskaartje.

Guerlain Maxi Lash
Een kleine tube, groot genot. Deze mascara is the best of both worlds, want behalve heel veel volume, geeft deze mascara ook veel lengte. Zo krijg je een prachtige waaier met wimpers, maar nog wel op een subtiele manier. Perfect voor overdag dragen dus.

Le Volume De Chanel
Chanel is heus niet alleen goed in tassen, jasjes en parfum. Ook op het gebied van mascara is het modehuis pro. Deze mascara wordt namelijk echt het allerbest beoordeeld. Een reviewer zegt: “Deze mascara doet echt alles voor je wimpers. Het maakt ze meteen veel voller, blijft de hele dag op z’n plek en geeft een perfecte krul. Ook is ‘ie makkelijk te verwijderen.”. Neem het van ons aan, just buy the damn mascara.

Drugstore

Deze mascara’s kun je gewoon bij de drogisterij vinden. Lekker makkelijk!

Essence Lash Princess
Deze mascara was opeens razendpopulair. Niet alleen om haar prijs, maar vooral om wat ze allemaal kan. Ze geeft volume, creëert een natuurlijke krul, vlokt en veegt niet uit.


Maybelline The Rocket Volume Express
De bekende gele tube in een blauw jasje. The Rocket brengt de volume van de wimpers naar een andere planeet. Letterlijk. Met het ronde borsteltje is het ook nog eens supermakkelijk werken. Hallo volle gescheiden wimpers!

Maybelline Great Lash
Handig aan te brengen, veegt niet uit, geen klontjes, makkelijk te verwijderen. Deze iconische mascara does the job en is perfect voor overdag en voor naar je werk. Hij geeft precies genoeg volume voor een subtiele look.

Meer lezen over mascara?
De favoriete mascara’s van de MonStyle redactie
Hoeveel laagjes mascara kun je het beste op doen?

Of wil je er goed uitzien zonder mascara?
How to look good zonder mascara?

 

Photo credits: Brittany Sullivan
(Visited 142 times, 1 visits today)