De perfecte make-uplook krijg je niet alleen voor elkaar met veel oefenen. Want natuurlijk is de kwaliteit van je make-up ook heel belangrijk. En niet alleen dat, je kwasten zijn minstens zo belangrijk. Een goede kwast kan je make-up namelijk heel mooi laten blenden met de huid. Hierdoor zullen je producten veel beter tot hun recht komen. Daarnaast is het met goede kwasten ook veel makkelijker om je make-up aan te brengen. Daarom zetten wij de beste merken voor make-up kwasten op een rijtje. En je kunt ze meteen shoppen!

Real techniques

Real Techniques is één van de populairste merken als het gaat om make-up kwasten. Dit omdat de prijs-kwaliteit verhouding heel goed schijnt te zijn. De kwasten zijn apart verkrijgbaar maar ook in handige sets, zoals de Core Collection set en de Flawless Base set. Voor iets meer dan 20 euro heb je al een set met vier verschillende kwasten, die je gewoon kunt bestellen bij Bol.com.

Morphe

De kwasten van het merk Morphe worden heel veel gebruikt door beauty experts. Ben je op zoek naar een grote set? Dan is er bijvoorbeeld deze 18-delige Vegan Brush Set, die minder dan 50 euro kost(!). Ook zijn er hele leuke sets in een koker, zoals deze gestreepte met 12 kwasten en deze met rosé goud met 7 kwasten. Deze staan leuk op je beautykastje en zijn heel handig voor op reis.

Zoeva

De kwasten van Zoeva zijn wat prijziger dan die van Real Techniques en Morphe maar worden wel enorm veel gebruikt door make-up professionals. Om beginnen, zouden we de Essential Brush Set of de Classic Fase Set aanraden. Later kun je je collectie alsnog uitbreiden natuurlijk.

Ecotools

De producten van het merk Ecotools zijn milieuvriendelijk en van een goede kwaliteit. Het merk is erg populair omdat de kwasten daarnaast erg betaalbaar zijn. De starterset met zes kwasten bestel je namelijk al voor 17 euro. Ben je op zoek naar iets bijzonders, als cadeautje of gewoon voor jezelf? Shop dan deze Modern Romance set met een mooie bloemenprint.

Zo maak je je kwasten perfect schoon:
> De truc om je make-up kwasten helemaal schoon te maken

Heb je een beetje hulp nodig om al die kwasten uit elkaar te halen?
> Waar zijn al die kwasten toch voor?

Gebruik je voor je foundation liever een beauty blender? Dit zijn de hacks:
> Dit zijn de briljante beauty blender hacks

(Visited 1 times, 1 visits today)