Ben jij gezegend met een flink bos hout voor de deur? Yes! Zou je denken, in het zomerseizoen is het voor jou namelijk een ware hel om de juiste bikini te vinden. Bij de H&M scoor je helaas geen cup E of F. Daarvoor moet je dan vaak kijken naar de speciaalzaken en daar betaal je dan ook voor. Wij hebben drie tips voor het kopen voor van leuke maar betaalbare bikini’s voor grote borsten.

1. Prints

Zo’n bikini zoeken voor grote maten maakt het om een aantal verschillende redenen minder leuk. Ten eerste: je kan niet echt meegaan met trends. Bikini’s voor grote maten zijn vaak duurder. Je maakt dus een investering en wil langer dan één seizoen met je bikini doen. Dus die flamingo’s en palmbomen ruil je in voor een leuk streepje. Tot zover kun je nog spelen met design. Als je grote borsten hebt en je wil hier liever niet de nadruk op leggen, kan je het beste kiezen voor een bikinitop in een donkere kleur. Bewaar de printjes en felle kleuren voor je broekje en probeer op die manier te mix & matchen. 

2. Vulling

Vulling heb jij natuurlijk niet nodig. Maar skip niet meteen alle bikinitops waar een kleine beetje vulling inzit. Dit kan namelijk goed helpen als ondersteuning.

3. Vorm

Maar waar moet je op letten qua vorm? Als je grote borsten hebt kan je het beste kiezen voor halter-bikini en sporty bikini tops. Wij weten hoe lastig het kan zijn, een bikini met genoeg ondersteuning, een mooi prijskaartje en ook nog eens een leuke kleur of print? Onmogelijk? Nee. Wij hebben het internet al voor je afgestruind. Deze bikini’s passen het beste bij jou.

Beugel bikini

De beugel bikini lijkt vooral op een bh. De bandjes van deze bikini zitten net zoals en bh. Dus niet om de hals heen, maar om de schouders. Dit zorgt voor een goede ondersteuning, net zoals een bh dat doet. Het voordeel van een beugel bikini is dat hier vaak grote maten van zijn. Hierdoor is je maat ook minder snel uitverkocht.

Halter bikini

Bij de halter bikini kun je de bandjes van de bikini vastknopen in je nek. Ook dit zorgt voor goede ondersteuning. De halter bikini is dit jaar een trend op het gebied van bikini’s. En dan vooral de halter bikini die je hele borst verbergt. Hij loopt dus door tot aan je nek.

Bandeau bikini

Bij een bandeau bikini denk je misschien snel aan een strapless bikini, maar je hebt ook bandeau bikini’s die je vast kunt binden in je nek, net zoals een halter bikini. Het handige van deze bikini is dat je hem ook zonder bandjes kunt dragen.

Badpak

Een badpak is voor vrouwen met grote borsten ook zeker een optie om te dragen. Een badpak zit lekker strak en het zorgt dat alles goed op zijn plek blijft. Vind je dit toch niet genoeg ondersteuning bieden, dan kun je ook voor een badpak met halter bandjes kiezen.

 

Benieuwd welke bikini bij jouw figuur past?
Deze bikini past het beste bij jouw figuur

Online een bikini shoppen doe je zo!
Zo shop je bikini’s online die ook nog eens passen

PHOTOCREDITS : bustle
(Visited 1 times, 1 visits today)