Bij deze onbekende webshops koop je de knapste schoenen!

Het is geen geheim dat fashionista’s houden van betaalbare winkels zoals de Zara en H&M. Deze fast-fashion shops hebben een hele voorraad met de grootste trends van het seizoen en ze zijn nog betaalbaar ook. Onze kasten stromen er van over. En schoenen? Die hebben ze ook in overvloed. Vooral bij de Zara is veel moois te vinden. Het enige nadeel is alleen dat iedereen er op loopt. Gelukkig zijn de schoenen bij deze winkels net zo knap als bij de Zara, misschien nog wel knapper. Kijk je mee? 

W Concept
Deze online site verkoopt betaalbare schoenen van upcoming designers waar jij waarschijnlijk nog nooit gehoord hebt. Designer klinkt natuurlijk heel duur, maar hier valt dat hartstikke mee. Je kunt al schoenen kopen voor minder dan 100 euro. 

Article&
Deze schoenen zijn gebaseerd op designers. Dit label heeft verschillende betaalbare merken in hun collectie

Loéil
Dit nieuwe label laat de grootste trends zien in hun collectie. Ze verkopen vooral veel zomerschoenen voor een fijne prijs.

Finery London
In eerste instantie lijkt deze winkel een beetje op de Zara. Het zijn namelijk super betaalbare schoenen en het aanbod is super groot. Sandalen zijn hun specialiteit, dus zoek jij prachtige sandalen? Dan weet je waar je moet zijn.

Stylenanda
Als je op zoek bent naar schoenen van dit moment, dan kun je hier terecht. Ze hebben super lage prijzen en schoenen van goede kwaliteit.

READ NEXT:
De 30 days in heels challenge – Week 1
De 30 days in heels challenge is begonnen!
> Hoge hakken tips die behoorlijk handig zijn om te weten 

 

Source: trendslove