Een bomberjack is een van onze favoriete jasjes. Hij is perfect om je outfit een stoer randje mee te geven, het geeft je look op een subtiele manier iets sportiefs en het voelt net iets minder gekleed dan een blazer. Reden genoeg dus om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk een exemplaar in de kast hebt hangen.

Je kunt je bomberjack natuurlijk met een basic t-shirt en een jeans combineren, maar dit is wel erg voor de hand liggend. Wil je je blazer wel eens op een andere manier dragen en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Dit zijn andere manieren om je bomberjack te combineren.

Met een witte blouse

Terwijl een bomberjack een stoere uitstraling heeft, is een witte blouse netter en zakelijker. Dit is precies de reden dat de twee items een hele toffe combinatie zijn. En een basic witte blouse heb je vast wel in je kast hangen..

Met een zomerjurkje

Heb je al een leuk zomerjurkje gescoord en kun je niet wachten om hem te dragen? Draag er een bomber overheen! Vooral als je een ‘schattig’ jurkje met bijvoorbeeld een bloemenprint draagt, maakt hij je look veel stoerder.

Met een colletje

Een bomberjack heeft in de meeste gevallen geen capuchon en vaak vinden wij het nog leuker om hem open te dragen. Wat dan heel leuk is, is om een trui met col te dragen onder het jasje. Je blijft dan ook tijdens de koudere dagen warm in je bomberjack, perfect dus!

Met een rokje

Dacht je dat je het stoere bomberjack het best met een broek kon combineren? Nee hoor, met een rokje is het jasje minstens zo leuk. Denk bijvoorbeeld aan een stoere denim skirt of kies voor een midirok als een pencilskirt voor een classy look.

Hier shop je de leukste bomberjacks van het moment:
> De ideale tussenjas voor de overgang naar de lente

Ook nog op zoek naar de leukste schoenen voor de lente?
> 8x de leukste loafers voor de lente

Onze favoriete lentejassen van Mango:
> De 5 mooiste lentejassen van Mango die je NU wil kopen

(Visited 194 times, 1 visits today)