Workshops

MonStyle.nl is onderdeel van Manon Meijers Styling.

Naast alle personalities die Manon styled voor TV & magazines geeft ze ook workshops en kun je Manon of één van de andere senior stylistes van Manon Meijers Styling boeken voor een persoonlijk stijladvies, een sessie in je eigen kledingkast of inhuren als personal shopper.

Workshop – Je eigen stijl

Heb jij een kast vol kleding maar niets om aan te trekken?

Vind je het lastig te ontdekken wat je eigen stijl is en hoe je die stijl vertaalt naar je kledingkast? Vind je kleding leuk maar winkelen een crime en heb je eigenlijk geen idee wat je wel of niet goed staat? Dan is deze workshop iets voor jou!

Manon geeft je aan de hand van een opdracht persoonlijk stijladvies. Je gaat naar huis met je eigen moodboard als houvast en een scala aan tips en tricks. Omdat we werken met kleine groepjes (maximaal 10-12 deelnemers) krijgt iedereen veel aandacht. Check hier de beschikbare data en schrijf je in!

 

Kun je zelf een groepje van 10-12 deelnemers samenstellen? Dan kan de workshop ook bij jou op locatie plaatsvinden! Je betaalt als organisator zelf dan geen deelnamekosten. Neem contact op met sarah@manonmeijers.com voor meer info.

 

Deze workshop kan ook zakelijk ingezet worden en voor grotere groepen. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar sarah@manonmeijers.com.

bannerworkshop copy

 

Leave a reply

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites