Nu we de zomer achter ons hebben gelaten, hoeven we ook niet meer in bikini en cropped tops rond te lopen (je hoeft eigenlijk nooit in cropped tops rond te lopen). Dus een summer proof lichaam is ook geen must meer! We kunnen weer lekker genieten van veel eten en we hoeven ons niet meer zo guilty te voelen.  Maar oké, we willen natuurlijk ook niet dat ons buikje te veel opvalt. Zo kan je je buikje verbergen én zie je er nog steeds super uit!

Lange jassen

Komt dat even goed uit: deze herfst en winter zien we lange jassen veel in de winkels hangen. In alle kleuren en verschillende modellen. Deze lange jassen zorgen er ook voor dat je er slanker uitziet! Laat je korte bikerjack dus hangen en ga voor een lang model, zo’n jas houdt je ook nog eens veel warmer. Kies voor een oversized model om je buikje nog beter te verbergen. Een jas in een felle kleur of een jas met print (checkered bijvoorbeeld) doet het ook goed, dit leidt nog meer af van je buikje. Houd je meer van een wat neutralere kleur? Kies dan een jas waarbij de kraag lang en dun is, hierdoor zal je er zelf ook langer en dunner uitzien.

Stripes

Verticale strepen verbergen alles wat verborgen moet worden. Je hebt vast ook wel gezien dat de winkels vol lagen (en nog steeds) met pantalons en andere broeken met strepen. Strepen gaan gewoon niet uit de mode. Draag een high waisted broek met verticale strepen om je benen smaller te laten lijken én om je buikje te verbergen. Monochrome strepen doen dit helemaal goed. Je kan ook voor een blazer of een tee gaan met monochrome strepen.

Opvallende accessoires

Afleiding is the key! Op je accessoires kan je alle aandacht leggen. Je kan van alles proberen. Draag bijvoorbeeld een schipperspet of een baret. Daarmee kan je ook meteen een eventuele bad hair day maskeren. Ook grote statement sieraden zijn een goede keuze, dit is ook één van de sieradentrends van dit najaar! Opvallende schoenen kan je ook proberen, glitterlaarzen en opvallende kleuren boots zijn het helemaal. Grote it-bags doen het ook goed!

Oversized sweaters en truien

Ze zitten heerlijk zacht en comfy. Je hebt vast ook wel een favoriete oversized trui of sweater in je kast hangen. Stop de trui of sweater in je broek, hier lijk je meteen een stuk slanker door. Ook is het slim om een trui te shoppen waarbij de achterkant langer is dan de voorkant, dit doet ook veel goed voor je figuur. Je hoeft de trui dan niet in je broek te stoppen maar het geeft wel hetzelfde effect. Hier koop je de allerleukste knits.

Zo kleed je je ook slanker:
Door deze kapsels lijk je slanker!
Met deze items creëer je slankere bovenbenen
15 x slanker lijken zonder ook maar een kilo af te vallen!