Buy, Save & Dream: Capes

Items die hot and happening zijn kom je vaak overal tegen, wat betekent dat ze er in alle prijsklassen zijn. Goed nieuws dus! Want dan kun je zelf beslissen of je voor een investering gaat, of dat je één seizoen de trend volgen lang genoeg vindt. Wij selecteren iedere week van een item dat hipperdepip is de mooiste varianten in drie prijsklassen: één om meteen te kopen, één om nog even voor te sparen en één om voornamelijk over te dromen. Deze week staan de capes in de spotlight!

Fall wardrobe essiantal: capes

Een cape is echt onmisbaar! Niet alleen voor aankomende herfst, maar ook vanwege de enorme trend afgelopen jaar en volgend jaar. Ja, je leest het goed: de cape is al een tijdje trending topic in modeland en dat blijft voorlopig dus ook nog even zo! Ze zijn er in allerlei verschillende gekke en vrolijke printjes en kleuren (the reason why we love them). Afgelopen maand maakten we een lijst met de accessoires voor aankomende herfst. Guess what’s in there? Juist: de cape! Je kunt ‘m over alles heen dragen, naast ontzettend mooi is dit item dus ook ontzettend praktisch! Vind je een cape al snel te wijd? Wij vinden ‘m het allermooist als ‘ie in de taille smaller gemaakt wordt door een simpele leren riem.

P.S. Deze sexy high boots staan er ook prachtig bij!

capes

 

1. H&M

2. Zara

3. Burberry Prorsum

4. New Look

5. Ana Alcazar

6. Salvatore Ferragamo

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »