Hello ladies, Koningsdag is finally here! Heb je gisteravond tijdens Koningsnacht veel gedanst en ben je daar nu van aan het bijkomen a.k.a. voorbereiden op nog zo’n middag/avond? Dan kan dat nog wel eens verstoord worden door de verschrikkelijke geur die van je voeten afkomt. Waarschijnlijk denk je: “weet je, ik douche vanavond gewoon even om die geur eraf te spoelen. Dan is dat morgen gewoon weer weg”. Well, bad news: dat is dus niet zo. Je wordt dan morgenochtend evengoed wakker met (een kater) en zweetvoeten. Door te douchen verandert er niks aan de geur. Wat wel werkt om die geur a.s.a.p. te laten verdwijnen, is dit.

Je benodigdheden
– Een teil of voetenbad

– 2/3 deel van het teiltje warm water
– 1/3 deel van het teiltje Listerine (neem de gewone soort, anders krijg je blauwe voeten)

En zo werkt het
Zorg dat het water en de Listerine goed gemengd zijn in het teiltje en stop je voeten er dan in. Laat ze er 15 tot 20 minuten in weken. Je kunt dus rustig ontbijten (als je daar behoefte aan hebt…) en tegelijkertijd de geur laten verdwijnen. Je voeten hoeven niet helemaal bedekt te zijn. Tip: Je kunt dit kuurtje beter niet uitvoeren als je wondjes op je voeten hebt, dan is het beter om die eerst te laten helen!!

De ethanol en benzoëzuur in de Listerine doden de bacteriën, ziektekiemen en zelfs bepaalde schimmels waardoor jij je zweetvoeten gedag kunt zeggen. Bye bye, zweetvoeten!


READ NEXT:
5 briljante tips waardoor je minder zweet
Zoveel calorieën verbrand je met een avondje dansen
Ga je stappen? Dit zijn de leukste kroegen!

Source: Instagram
(Visited 1,476 times, 1 visits today)