Ben je binnenkort jarig en weet je echt niet wat je nou moet vragen van je familie? Dat snappen we helemaal, want het is lastig om van elk familielid weer iets anders te vragen, en dan heb je ook je vriendinnen nog. We hebben een lijstje voor je gemaakt met cadeau’s die je altijd voor je verjaardag kan vragen en waar je ook echt wat aan hebt. Lees hieronder welke dat zijn.

1. Sieraden van een bepaald merk

Als je zomaar tegen je tante zegt dat je sieraden wil hebben voor je verjaardag, kan dat nog weleens fout gaan. En dat is natuurlijk zonde. Wees daarom iets specifieker door een bepaald merk of winkel te benoemen. Zodat je zeker weet dat je iets leuks mag uitpakken op je verjaardag. Je kan natuurlijk ook de exacte oorbellen doorsturen, maar dan is het verrassingseffect er wel vanaf.

2. Je favoriete luchtje

Je hebt nooit genoeg luchtjes. Eentje in je tas, in de badkamer en het liefst nog eentje in je bureaula. Jij bent zo iemand die altijd complimentjes krijgt over hoe lekker je ruikt. Het is daarom nooit verkeerd om je favoriete luchtje te vragen.

3. Crèmes

Dit zijn ook producten die je nooit genoeg kan hebben. Je favoriete dag- of nachtcrème gebruik je veel, dus je moet het ook vaak aanschaffen. Geef hierbij wel duidelijk aan welke je nodig hebt of het liefst gebruikt.

4. Cadeaubon van je favoriete winkel

Als je er echt niet uitkomt, vraag dan om een cadeaubon. Zo kan je altijd zelf nog iets leuks uitzoeken. Dat is nooit verkeerd. Als je het liefst gewoon heel veel keus wil hebben, vraag dan om een fashioncheque. Deze kan je bijna overal uitgeven. Handig.

5. Crossbody bag

Zorg dat je vriendinnen de koppen (portemonnees) bij elkaar steken zodat je een iets groter cadeau kan vragen. Denk aan een mooie portemonnee of misschien een wel een nieuwe crossbody bag. Het ligt er natuurlijk aan hoeveel budget ze hebben, maar je kan prima een aantal hints (merken) doorgeven. Toch?

6. Make-up

Is er nog een bepaalde highlighter, oogschaduwpalet of lipstick dat je zelf niet zo snel zou kopen, maar wel HEEL graag wilt? Dan is je verjaardag de perfecte gelegenheid om het product alsnog te vragen.

7. Etentje met al je vriendinnen

Het kan soms zo lastig zijn om iedereen bij elkaar te krijgen. Het is dan ook een enorme verrassing als je een etentje cadeau krijgt waar al je vriendinnen bij zijn. Geef aan dat je het liefst iets met zijn allen doet en dan is het aan hen om iets leuks te organiseren.

READ NEXT
5x perfecte verjaardagscadeau’s voor je vriendinnen
Beste verjaardagsoutfit voor het sterrenbeeld schorpioen
Pregnancy gift guide: de leukste en origineelste cadeautjes

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 1.441 times, 10 visits today)