Christopher Kane Sweater

Everyone does flowers but if I do them I don’t want them to be like anyone else’s” aldus Christopher Kane backstage bij de fashionshow van zijn collectie. Zijn spring/summer 2014 collection is dan ook gebaseerd op de anatomie van bloemen. Na seizoenen vol tijgers en Rottweilers werd het hoog tijd voor een andere nature inspired trend. De mintgroene sweater met geborduurde ‘Flower’ opdruk hebben we dit seizoen al regelmatig gespot aan het lijf van bekende fashion bloggers en niemand minder dan Scarlett Johansson droeg de vrolijke mintgroene Christopher Kane Sweater voor een shoot in het Wall Street Journal Magazine van april.

Je draagt hem off-duty cool met een skinny jeans en sneakers of met een dressed up zijden broek en een chique jas voor een toffe uptown girl look.

Een Christopher Kane Sweater heb je helaas niet voor een klein prijsje. Deze groene flower-bomb kost een kleine €405 en is ondanks zijn flinke prijskaartje bijna overal uitverkocht. Gelukkig heeft Mango goed opgelet en zij hebben een sweater in de collectie die ons wel heel erg doet denken aan die van Christopher Kane…

 

Shop de Christopher Kane Sweater (of de knock-off) hier

(Visited 138 times, 1 visits today)