5 type coats die iedere vrouw nodig heeft

You can thank us later!

Heb jij dat ook? Een kapstok die vól hangt met jassen? Ja? Wij ook. We nemen het je niet kwalijk want er bestaan zoveel leuke jassen… Omdat je zoveel jassen hebt, hangen er vast een paar aan je kapstok die je amper hebt gedragen. Wij geven je de 5 type coats je écht nodig hebt. Zo draag je de juiste coats, ruimt je kapstok een beetje op en ben je ten alle tijden on point!

 1. Leren jack
  1000x thanks to de uitvinder van het leren jack! Want wat moeten we zonder deze musthave? Hij is erg praktisch omdat hij elke outfit een instant upgrade geeft. Het leren jack is ook erg leuk met een furry gilet er overheen als het terrasseizoen weer begint of juist tijdens een herfstige avond.
 2. Furry coat
  Zacht, warm en ook nog eens heel knap. De furry coat is erg populair en is in meerdere soorten en maten te verkrijgen. De furry coat is niet alleen een winter item, maar wij vinden dat je ‘m ook prima in de zomer kunt doordragen.
 3. Maxi coat
  Het kan ons niet lang genoeg zijn, de maxi jas. Een goede investering want: deze jas verbergt alles! Geen last meer van dat lange vest of die onmogelijke rok die net onder je jas vandaan komt zetten. Een all season musthave voor je garderobe dus.
 4. Trenchcoat
  Geef ons één goede reden om geen trenchcoat aan je kapstok te hangen… Precies! De trenchcoat is tijdloos en elk jaar worden er weer nieuwe varianten bedacht. De trenchcoat gaat ons nooit vervelen. Classy en stylish, all we need.
 5. Oversized coat
  De oversized coat is wat ons betreft een topper die je absoluut niet kunt missen. Perfect voor een stoere touch aan je elegante look. Kies voor een basic variant of juist een met een fijne print.
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites