Cocktail dresses voor je volgende feestje

Yes! De zomer staat voor de deur en dat betekent veel feestjes. Waarom we daar zo ontzettend blij van worden? Oké, natuurlijk door de overvloed aan hapjes, drankjes en de dansjes, maar voornamelijk omdat er geen betere reden bestaat om je kledingkast van nieuwe inhoud te voorzien.

Party dressing, dat kan soms nog best lastig zijn. Je wil meer uitpakken met je outfit, maar je wil ook niet over de top gaan. We willen opvallen, maar ook niet té. Keuzes, keuzes, keuzes. Maar waar vind je de mooiste, knapste cocktailjurken? Elegante, vrouwelijke jurken in knappe kleuren, mooi kant of met een chique print. Een cocktailjurk waar jij de hele avond in uitblinkt, die wil je hebben. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Bekijk en shop deze hieronder! 

The little black dress

De little black dress is zo’n basic item dat eigenlijk niet in je kast mag ontbreken. Deze hangt hopelijk al in je kast. De little black dress: bedacht door Coco Chanel. Een iconische jurk die voor iedere gelegenheid geschikt is.  Je kan er onmogelijk veel mee combineren. Heel belangrijk dus om minimaal één LBD in je kast te hebben hangen.

[show_boutique_widget id=”712653″]

Printjes(!)

Wij zijn dol op printjes (verrassing)! Een print jurkje is zo’n altijd-goed-jurkje. De naam zegt het al, deze jurk is altijd goed en meteen af. De jurk heeft een leuke print waardoor je er niet veel meer aan toe hoeft te voegen. We hebben een aantal eye catchers voor je gevonden.

[show_boutique_widget id=”712657″]

Kleur bekennen

Of je nu een blanke huid hebt of juist gezegend bent met een prachtige bruine huid… Summer is coming en daarom dragen we graag kleuren waardoor we bruiner lijken (alle beetjes helpen, toch?). Om het jou makkelijker te maken hebben we de leukste gekleurde cocktailjurkjes op een rijtje gezet.

[show_boutique_widget id=”712654″]

Kant

Kant dresses zijn fan-tas-tisch. Uber sexy, yet heel tijdloos en elegant. Een goede basis voor je jurkencollectie. Bij kant gaat het echt om details. Kies daarom voor opvallende tint zodat het kant goed zichtbaar is. Of ga sexy en kies voor donkerblauw of zwart. Mannen worden wild van kant!

[show_boutique_widget id=”712655″]

Glitter

Als we het hebben over party-dressing mogen glitters en metallics natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. Met zo’n jurkje sla je nooit de plank mis.

[show_boutique_widget id=”712656″]

Dit zijn je opties…
4x iets anders dan een cocktailjurk voor een feestje

Deze schoenen zijn écht een no-go.
> Do’s en don’ts voor de dresscode cocktail

Geloof ons, hiermee maak je cocktail outfit af
De plek om NU je statement oorbellen te scoren

 

PHOTO CREDITS: VIVIAN HOORN

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »