Yay! Steal your boyfriends sweater season has arrived! In de herfst en winter is het heerlijk om er na een lange dag werk comfortabel bij te lopen in je ultieme chill-ouftit. En wat is er dan beter dan de comfortabele kleding van je vriend? Op een of andere manier zit zijn kleding gewoon veel lekkerder. En eigenlijk wil je het overdag ook gewoon dragen. Wij zetten de items voor je op een rij die jij vast ook wel eens uit de kast van je vriend hebt gestolen:

1. Zijn sweaters

We zeiden het al: het is weer het seizoen om de sweaters van je vriend te dragen, en daar zijn genoeg redenen voor. Ten eerste zijn ze altijd groter dan je eigen sweaters wat ze heerlijk comfortabel maakt. Ten tweede ruiken ze altijd zo lekker naar hem, en dat is gewoon niet te weerstaan. And last but not least: het geeft je ook die mega schattigheidsfactor die híj niet kan weerstaan.

2. Zijn jack

Als we nog even snel naar de supermarkt moeten voor een paar snacks voor bij onze filmavond met hem, (dit zijn de allerleukste romantische films om samen met je vriend te kijken) is zijn warme jack de vervanger van jouw krappe jas. Die van hem schiet je tenminste wel heel makkelijk aan. En sinds oversized kleding in is, is dit ook zeker geen mismatch met de rest van je outfit!

3. Zijn hoodies

All of them please! Als hij zijn hoodie nonchalant draagt op een mooie jeans, ziet het er altijd zo goed uit en zo comfortabel. Dat item willen we ook maar al te graag van hem stelen. Een goede hoodie is voor ons altijd lastiger te vinden, de stofjes van de hoodies van mannen lijken vaak nog veel lekkerder te zitten. Dus sla je slag. Combineer hem stoer met een leren jas.

4. Zijn shirt

Welk t-shirt het ook is, zijn tees zijn altijd perfect. Heerlijk om aan te trekken om in te chillen naast hem, of om in te slapen. Zou het niet perfect zijn als hij jouw favoriete shirt (van hem dus) elke keer voor jou klaar zou leggen? Dreams will come true.

5. Zijn joggingsbroek

Dit maakt je chill-outfit natuurlijk helemaal af. Als jouw joggingsbroeken en trainingsbroeken allemaal in de was zitten, wil je jouw strakke jeans gewoon inruilen voor zijn fijne joggingsbroek. Heer-lijk. We houden van hem, maar misschien nog wel meer van zijn comfortabele kledingstukken. Sorry not sorry…

Heeft je vriend een goede kledingstijl?
Deze fashion regels kunnen we van hem stelen. 

Read more:
De leukste kledingmerken voor je vriend
Dingen die je doet die je jouw vriend nooit vertelt
9 dingen die je herkent als je het ‘kleine vriendinnetje’ bentPHOTO CREDITS: HELLO FASHION

 

(Visited 134 times, 1 visits today)