Curvy ladies opgelet: zo scoor je de perfecte jeans

Vrouwen met bredere heupen of dikkere billen herkennen dit als geen ander: broeken kopen is nog erger dan afzakkende enkelsokjes. En afzakkende enkelsokjes zijn echt the worst thing. Veel broeken krijg je niet over je heupen en dus verlaat je gefrustreerd en emotioneel het pashokje. Plus size model Ashley Graham is hiermee bekend en geeft de curvy ladies onder ons daarom de do’s en dont’s voor het shoppen van een goedzittende jeans.

Lengte
Heb je eindelijk de juiste heupmaat, is de lengte van de broek niet goed… Ashley geeft aan een broek kopen die op of boven je wreef valt, perfect is. Je kunt de jeans nu goed combineren met sneakers of high heels. Geen probleem dus!

Stretchloos
Hoe steviger de stof van de jeans, hoe beter. Allereerst geeft deze soort stof een liftend effect en houdt het je vormen op z’n plek. Een broek met stretch zorgt er juist voor dat ‘ie afzakt en je vormen niet óf verkeerd geaccentueerd worden.

Nooit gehoord van een buikje en heupen
Je buikje en heupen verbloem je door de bootcut jeans. De pijpen van deze broek lopen wijd uit en dus is je lichaam meer in balans! Buikje en heupen? Waar?!

READ NEXT:
Styled by Manon #648 / Bik Bok bootcut jeans
Wat mannen vinden van de boyfriend jeans
Vind de perfecte zwarte skinny jeans met deze tips!

Source: Urbanoutfitters