Dansfilms waar je sowieso happy van wordt

Films en series kijken, dat is één van onze grote hobby’s. We kunnen er uren zoet mee zijn. Vandaag zetten we de dansfilms op een rijtje die gezien moet hebben. En ze staan allemaal op Netflix! Leg dat fleece dekentje alvast op de bank, zet de waterkoker aan en maak de vloer vrij voor een dansje want vanavond is het tijd voor een paar happy dansfilms!

Grease

Grease is toch wel één van onze favoriete films. De liedjes, de dansjes kunnen we inmiddels helemaal mee doen. Maar toch mag deze klassieker ab-so-luut niet ontbreken tijdens een vrolijk avondje dansfilms. Warm die stembanden maar vast op want you’re the one that I want!! En vergeet niet te letten op de kleding uit die tijd we love it, en het komt allemaal terug!

Step Up

Eerlijk is eerlijk op Channing Tatum raken wij nooit uitgekeken. En deze knapperd maakte zijn debuut in de eerste Step Up. Waar hij kennis maakte met nu Mrs.Tatum, Jenna Dewan. Een waar sprookje. Maar vergeet ook deel 2, 3, 4 en JA zelfs deel 5 niet want ook deze staan op onze geliefde Netflix. Step Up marathon anyone

Footloose

Als je bij deze film niet met je voetjes van de vloer gaat… Dan weten wij het ook niet meer! Dansen in een drop waar het niet mag en dan ook nog een verboden liefde. Het is zo cliché maar oh-zo heerlijk om naar te kijken. Western rock’n roll, wij houden ervan. Doe tijdens het kijken meteen wat inspiratie op voor de grootste modetrend van dit jaar.

Een dagkaart voor de bios alsjeblieft.
Deze films wil je NU in de bioscoop gaan kijken

Nóg meer goede redenen om weg te zwijmelen bij die romcom.
Romantische films kijken is dus goed voor je brein

Deze heb je misschien gemist!
De beste films van 2017 die je nog wil zien