De 10 ultimate beauty favorites met Jedidjah Kuijten

In de 10 Ultimate Beauty Favorites vragen we Neerlands’ meest geliefde backstage beauty pro’s naar hun absolute tien favoriete beauty producten! Deze week bespreken we de beauty favorites met Jedidjah Kuijten die al jaren de vaste visagiste is van Patty Brard en zangeres Elize, maar ook regelmatig andere BN’ers zoals Jim Bakkum, Lucille Werner, Josje, Tatjana, Robin Martens en vele anderen van een prachtige make-up voorziet. 

Wat zijn nou de 10 beauty musthaves van Jedidjah? In willekeurige volgorde zou zij kiezen voor:

1) Essence 24h volume mascara
Ja echt, Because it stays no matter what!

2) Herôme wenkbrauwgel
Het enige product dat ook hele eigenwijze wenkbrauwen in vorm kan houden! Het ligt bijna nergens in de schappen maar bij de Herôme verkooppunten kunnen ze het wel voor je bestellen.

3) Body Shop wenkbrauwpotloden
Ken je dat,een potlood dat zo hard is dat je er niet mee kan schetsen? Juist, daar hebben deze dus geen last van! Drie goede kleuren; dark brown,brown en blond. Simpel en ze werken zoals het hoort.

4) Uncover suncare 15spf
Voor als je meer zonbescherming nodig hebt, super producten van Jetske Ultee.

5) CHI haarlak Magnified Volume
Super stevig, niet plakkerig, geen overdreven geur en geen residu in je haar.

6) Herôme nagelverharder extra strong
Let op, dat is dus niet de originele blauwe maar een rode verpakking. Het werkt gewoon echt als een tierelier

7) Kokos olie (ja, die voor in de keuken 😉 )
Als bodylotion super omdat het 100% niet schadelijk is, hydraterend ,verzachtend werkt en het heeft een natuurlijke zonbescherming! Kokosolie heeft meer dan 50 toepassingen zoals lippenbalsem, haarwax, deodorant of zelfs tandpasta. Lees dit artikel maar voor meer informatie.

8) Jane Iredale pure pressed foundation
Minerale make-up dus huidsvriendelijk  maar ook nog eens super natuurlijk (no make-up) resultaat. In Nederland alleen verkrijgbaar in de schoonheidssalon. Lees op haar website alles over de do’s en don’ts als het om huidverzorging gaat

9) Essie Nagellak.
Ik haat dure nagellak die niet blijft zitten! Grrr. Het alternatief? Goedkope die wel blijft zitten 🙂 Mijn nieuwste ontdekking (sorry,beter laat dan nooit) Essie nagellak van de Etos.

10) Leco make-up kwatsen
Niet te hard niet te zacht oftewel ik kocht meteen de hele set! haha. 

beauty