De 13 best bekeken series van 2017

Als je uitrekent hoeveel tijd je kwijt bent aan al die series, is dat best shockerend, maar als we dan kijken naar alle series die online zijn gekomen, dan staan er nog zoveel series tussen die we nog niet hebben gezien. Dus vergeef ons als jouw favoriet er niet tussen staat, maar laat het ons dan vooral weten. Want dan hebben wij die dus compleet gemist. Hierbij onze favorieten:

Twin Peaks: The Return

Game of Thrones seizoen 7

Dark

Mindhunter

The Sinner

Hollands Hoop

Fargo seizoen 3

Stranger Things seizoen 2

The Crown

Kijk, iedereen heeft natuurlijk een eigen smaak. Het is lastig te zeggen welke series je niet hoeft te kijken. Ten slotte vindt iedereen iets anders leuk. Dus laten we het zo zeggen: de series waarin wij teleurgesteld waren. Hier komen ze:

White Gold

Toen we hoorden dat Chuck Bass terugkwam in een nieuwe glansrol sloegen onze stoppen door. Die MOESTEN we zien. Echter is de serie gewoon niet bijzonder. Kijk dan liever gewoon Gossip Girl voor de 28ste keer.

Dynasty

Hier geldt hetzelfde. We hadden zo’n hoge verwachtingen omdat het het gat van Gossip Girl zou opvolgen. Maar daar is niets van waar. Deze serie kan je op een brakke zaterdag op de achtergrond aanzetten, je mist niks.

Glow

Hoewel deze serie in veel lijstjes in de top 5 staat, zijn wij er niet echt over te spreken. Ja, de sfeer is fantastisch, het filmwerk is gaaf. Maar het verhaal is gewoon slecht, te voorspelbaar en onrealistisch.

Riverdale

Ontzettend populair en ook deze serie staat in ieder lijstje. Maar deze serie gaat toch eigenlijk helemaal nergens over. Je blijft het kijken omdat je gewoon wil weten hoe het afloopt, maar als je gaat uitrekenen hoeveel je tijd hier aan kwijt bent, dan krijg je pas echt spijt. Probeer eerder een van bovenstaande series.

Meer series kijken?
Deze thrillerserie staat NU op Netflix

PHOTO CREDITS: TWIN PEAKS