Dé 3 weekend outfits voor deze zomer!

Thank God it’s Friday!  Heb je weer een druk weekend voor de boeg? Gelukkig hebben wij met je meegedacht en hoef je niet lang na te denken over wat je aantrekt! Ben je van plan om dit weekend lekker shoppend te beginnen? De sale is volop aan de gang dus wij moedigen je van harte aan (zonder sale trouwens ook hoor, maar dat terzijde). Hier bekijk je de mooiste items uit de Mango sale! Met deze weekend outfits kom jij moeiteloos op drie verschillende gelegenheden de zomer door.

Shop outfit

beeld

Shop de items hier:

[show_shopthepost_widget id=”803601″]

Trek tijdens het winkelen iets comfortabels aan. Een donkere skinny heb je bijvoorbeeld altijd in de kast. Door er een streepjes blouse bij aan te trekken zie je er in een klap sophisticated chic uit. Een fijn paar sandalen eronder, zonnebril op je neus en gaan met die banaan! Omdat je er een kleine schoudertas bij draagt heb je beide handen vrij: één om al je gekochte items vast te houden, en één om verder op jacht te gaan. You can do this!

Bbq outfit

 

1

Shop de items hier:

[show_shopthepost_widget id=”740026″]

Valt er iets te vieren (bijvoorbeeld dat de zon zich weer eens laat zien? Yay!) en ben je uitgenodigd voor een gezellige barbecue? Trek wat gekleurde accessoires uit je kast en combineer deze met een basic outfit. Pas wel op als je gaat zitten met je witte broek (zo overleeft jouw witte broek een volledige dag, en dus ook deze bbq!). Mooie bordeauxrode espadrilles eronder, een knappe hoed op en kom maar door met die hamburgers! Was er trouwens nog stokbrood?

Festival outfit

1

Shop de items hier:

[show_shopthepost_widget id=”819136″]

Is het niet mega zonnig maar wel warm en heb je een festival op de planning staan? Trek je glitter shorts uit de kast (heb je trouwens deze mooie sequin pants al gezien? Ook deze is festival-proof). Combineer hem met een grijze trui en een mooie spijkerjas. Je geeft je look wat extra’s door er een felgekleurde tas bij te dragen. Even smeren met je lipstick (mooi rood is niet lelijk) en jij komt sowieso goed voor de dag!

Source: Saskia Lawaks