Beautytips die we ook echt aan onze vriendinnen geven

Altijd al willen weten hoe je ervoor zorgt dat je make-up beter blijft zitten of hoe het komt dat je tanden maar niet witter worden? Lees snel verder...

We weten allemaal wel in grote lijnen hoe we ons op moeten maken en welke stappen we ’s morgens moeten zetten om een beetje florisant voor de dag te komen. Toch kan een beetje hulp geen kwaad dachten we zo. We streven er namelijk allemaal naar om het beste resultaat zo snel en makkelijk mogelijk te behalen. That’s where we come in. We verzamelden de handigste, beste én makkelijkste beauty tips voor je en hebben deze op een rijtje gezet. Zo ben je in één klap weer helemaal op de hoogte!

De 5 beste beauty tips

1. Als je je best hebt gedaan op een waanzinnige make-up look, dan wil je natuurlijk wel dat ‘ie de hele dag mooi blijft zitten, toch? Niks frustrerender dan aan het einde van de dag in de spiegel kijken en beseffen dat je net zo goed niets op had kunnen doen. Niet getreurd, wij hebben namelijk dé oplossing! Kijk hier hoe je make-up de hele dag mooi blijft!

2. Je schrobt, je poetst, je flost en je smeert maar toch worden je tanden maar niet witter. Wij vonden de oorzaak én de oplossing, kijk hier!

3. Net zoals je wilt dat je make-up op z’n plek blijft, verwacht je hetzelfde van je met zorg gelakte nagels. Met dit simpele stappenplan blijft je nagellak minstens twee keer zo lang mooi!

4. We dromen allemaal van een sexy, zwoele blik met wimpers die een kleine windhoos veroorzaken als je knippert. Of niet soms? Geef je wimpers maatje XXL met deze tips!

5. Eigenlijk willen we de hele dag plezier hebben van al het werk dat we in de ochtend verrichten. Of dit nu je make-up is, je nagellak of je parfum. Niets zo zonde als dure parfum die je aan het einde van de ochtend al niet meer ruikt, toch? Lees snel deze tips voor het behouden van dat heerlijke luchtje!

tagged in beauty, tips
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites