De 5 jeans waar je de zomer in door wilt brengen

Helaas kun je niet elke dag in je beach wear rondlopen. Soms is het gewoon handiger en fijner om een jeans aan te trekken. Maar in de zomer wil je natuurlijk wel een zomerse broek aan inplaats van je standaard spijkerboek. Daarom hebben wij hier de 5 jeans waar je de zomer in door wilt brengen. De leukste kun je meteen shoppen!

Witte jeans

Een witte jeans is natuurlijk altijd goed (ook in de winter)! Deze heb je waarschijnlijk al in je kast liggen, maar als je er nog geen hebt is het nu de tijd om er ééntje te kopen. Een witte jeans kun je namelijk super makkelijk combineren, wit kan namelijk gecombineerd worden met elke kleur! (Dit is waarom je witte jeans tot je basis garderobe hoort!)

[show_shopthepost_widget id=”2690187″]

Gekleurde jeans

De zomer komt er weer aan! Dat betekent: vrolijke kleuren. Ook de jeans mag wel een keer een kleur hebben inplaats van altijd een blauwe jeans. Dit jaar zijn er veel gekleurde broeken te vinden, zoals een roze of lila broek. Hier wordt je toch gelijk vrolijk van?

[show_shopthepost_widget id=”2690188″]

Jeans met graphics

Een jeans mag ook wel is een update hebben. Een jeans met graphics is ineens geen saaie spijkerbroek meer, maar een jeans die nét even anders is. Ideaal voor als je niet in dezelfde jeans wilt lopen als alle anderen.

[show_shopthepost_widget id=”2690189″]

Tassel jeans

Een broek met leuke details aan de onderkant is ook nét even wat anders. Deze zomer kun je deze broeken vinden met schattige kwastjes. Dit geeft meteen een heel zomerse look.

[show_shopthepost_widget id=”2690191″]

Wide-leg jeans

Liever een wat wijdere jeans deze zomer? De wide-leg jeans is dan perfect! Deze broek zit helemaal niet strak om je benen en je benen lijken door deze broek ook nog is een stuk langer.

[show_shopthepost_widget id=”2690192″]

 

Ook de joggingbroek is de broek van de zomer
De style guide voor het dragen van een joggingbroek

Doe het niet!
Je jeans wassen? Hell no!

Probleem opgelost
Zó loopt je jeans nooit meer uit!

 

PHOTOCREDITS : JNS501

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »