De 7 webshops die je items gratis verzenden

Er is áltijd een goede reden om te shoppen. Shop je ook graag, maar liever niet in de stad? Snappen we. Lange rijen, drukke paskamers en volle winkels zijn niet altijd even verleidelijk. Op de bank met een lekkere warme chocolademelk in je hand (heb je dit salted caramel hot chocolate recept al gezien?) en onder een dekentje vanaf je laptop de leukste items shoppen, klinkt jou veel beter in de oren.

Verzendkosten zijn soms wel zonde (en deze ergernissen hebben we ook wel eens tijdens het online shoppen), maar bij de volgende héle leuke webshops shop je met geen of met maar heel weinig verzendkosten!

Mango

Bij Mango hoef je als je de standaard levering kiest, vanaf 30 euro al geen verzendkosten meer te betalen. Wij hebben ons winkelmandje bij Mango vaak al aardig snel vol zitten, dus aan die 30 euro komen we écht wel. Jij ook?

ASOS

Yes, yes, yes! Op deze geliefde webshop shop je vanaf 25 euro met gratis verzending. Daar worden we heel blij van. Het is lastig om ASOS te verlaten zonder iets te kopen, dus die gratis verzending is ook mooi meegenomen.

Na-kd

We hebben het al eerder over deze website gehad. Als je gek bent op de kleding van ASOS, wil je zeker eens een kijkje nemen op Na-kd. Hier vind je hele mooie pieces van mooie merken, maar ook de kleding van het eigen merk van Na-kd is prachtig. En het mooiste is: de verzending is helemaal gratis! (En retourneren trouwens ook). Hallelujah.

Zalando

High street merken en designermerken, je vind het allemaal op één site. Wij zijn fan, en nog meer fan omdat je bij Zalando ook kan shoppen zonder verzendkosten.

De Bijenkorf

Maak je een webshopaccount aan bij de Bijenkorf? Dan krijg je gratis verzending cadeau. Wij zeggen inschrijven! Want bij de Bijenkorf vind je echt alles wat je nodig hebt.

Douglas

Van kleding hebben we nooit genoeg, maar van beauty producten eigenlijk ook niet. Bij Douglas worden al je bestellingen ook gratis thuisbezorgd. En gratis retourneren is bij Douglas ook geen probleem!

Ga toch eens een keer de stad in, want wist je dat je met shoppen véél calorieën verbrandt?
> Kom er hier achter hoeveel jij met je shopsessie verbrandt

Ga je dit weekend chillen met vriendinnen?
Stijlvol chillen: dit zijn de items die je wil shoppen

Sieraden fan?
5 sieradentrends van 2018 die je nu al kan shoppen