De accessoires trends van deze zomer

Een outfit is niet af zònder accessoires! Ook voor in de zomer zijn er veel accessoires die je outfit net even wat leuker maken. Deze accessoires kun je dragen naar een festival, maar ook naar het strand. Wij hebben hier de leukste accessoires voor in de zomer die je meteen kunt shoppen.

1. Suncords

Aan jouw nieuwe zonnebril kun je een heel leuk suncordje aan vastbinden. Deze suncord is handig omdat je hem kunt gebruiken om je zonnebril aan je nek te hangen (inplaats van op je hoofd te zetten en daardoor je haar elke keer vast komt te zitten), maar ook als leuk ‘versiersel’ als je hem op hebt.

2. Zonnebrillen

Wist je dat er een houdbaarheidsdatum zit op je zonnebril? Goed excuus om een nieuwe te kopen. Wat je nu veel ziet zijn de geometrische zonnebrillen, zo zie je bijvoorbeeld veel scherpe hoeken. Ook gekleurde zijn hot, een trend uit de jaren ’90.

3. Hoeden

De zon kan in de zomer aardig fel zijn en daarom is het fijn om soms een hoed te dragen. Je hebt kleine hoeden, maar ook grote hoeden. Het is maar net wat je fijner vind!

4. Bandana’s

Een bandana is superfijn voor in de zomer. Je kunt met een bandana je haar uit je nek houden en dit is zo fijn als het echt warm is. Ook staat een bandana gewoon hartstikke leuk! (Zo kun je je bandana anders dragen)

 5. Mini bags

Het is al warm genoeg, jij hebt echt geen zin om je hele inboedel continu met je mee te zeulen. Met zo’n mini bag voorkom je sowieso dat je te veel meeneemt. Ze zijn helemaal hot en het perfecte accessoire om jouw outfit knallend te maken.

Op Asos zijn er ook veel leuke accessoires te vinden
De leukste accessoires op ASOS

En deze accessoires moet eigenlijk iedere vrouw wel hebben
>Deze 10 accessoires zouden alle vrouwen moeten hebben

PHOTOCREDITS : COCOBONITO