De allerlekkerste parfums voor dit najaar

De herfst komt er weer aan en het is tijd om je zomergeuren in te ruilen voor een parfum die past bij het nieuwe seizoen. Er zijn een aantal klassieke geuren die wij heerlijk vinden en we hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

1. Paco Rabanne Olympea Intense

Dit vinden wij een verleidelijke en onweerstaanbare geur. De geur heeft een combinatie van noten, vanille en amber. Hierdoor is het een hele warme eau de parfum en perfect voor de herfst die eraan komt!

2. Calvin Klein Eternity Now

Deze geur staat voor klassiek en modern. Het is geen overheersende geur, maar toch onderscheid het zich van andere parfums. De geur bevat licht fruitige ingrediënten, zoals amber en lychee in combinatie met sporen van ambrox en muskus.

3. Armani Si

Si is een hele zachte en vrouwelijke parfum. De geur van deze parfum is gebaseerd op 3 hoofdingrediënten. Het nectar van warte bessen, chypre en de geur van blond muskushout. Wij vinden het een heerlijke parfum en zeker geschikt voor het najaar.

4. Chanel No.5

Deze geur is volgens ons de essentie van vrouwelijkheid. Het is een parfum met een zachte bloemige geur en is echt tijdloos. De bloemige geur, opgebouwd met meiroos en jasmijn wordt aangevuld met hesperiden. De zachte vanille in de geur geeft het een heel vrouwelijk en sensueel karakter.

5. Marc Jacobs Decadence

Sinds deze geur uitgebracht is, is het elk jaar het meest gewilde cadeau voor de feestdagen. De geur heeft een unieke uitstraling door de tas vorm van Marc Jacobs. De parfum straalt hierdoor luxe uit en dat komt terug in de geur. Marc Jacobs zegt ook zelf over de geur: ‘A girl chooses to be decadent, she is not just decadent’.

READ NEXT
Deze leuke kledingmerken hebben óók geurtjes
Zo krijg je nare geurtjes uit kleding!
Één van de belangrijkste beautytips OOIT