Dé apps die iedere modefanaat op haar telefoon heeft

Deze apps zijn allemaal ontzettend handig! Gegarandeerd uren wegklikken, scrollen en dromen bij het zien van de allermooiste plaatjes. Maar behalve de apps waarbij je alles wilt hebben-hebben-hebben, is er ook een app waarbij je prijzen kunt vergelijken en je designer-uitspraak kunt upgraden! Wedden dat jij als modefanaat deze apps ook wil hebben? Je hebt ze nog net niet zelf bedacht…

Chic feed
Need some inspiration en heb je geen tijd om al je favo sites te checken? No worries, want Chic Feed doet al het werk al voor je! Ze laten je de mooiste, fijnste en beste foto’s van alle top blogs van over de hele wereld zien. Hoef je het zelf ook niet meer te doen, handig!

Net-A-Porter
Oké, deze app is misschien niet goed voor je portemonnee, en heb je een gat in je hand dan waarschuwen wij je om hem niet te downloaden. Maar wij kunnen ons uren vergapen aan de mooiste designertassen en outfits die zo van de catwalk komen. De app is ook nog eens heerlijk clean en simpel vormgegeven waardoor je makkelijk uren kunt verdwalen op deze app. Tip: verstop je creditcard…

Cloth
Deze app is echt een uitvinding voor de stylish girls onder ons en jij gaat hier ook heel blij van worden. Je maakt een foto van je outfit en die bewaar je in je digitale kledingkast. Dus, geen idee wat je aan moet trekken? Je scrolt gewoon door je digitale kledingkast heen en pikt er een leuke outfit uit. Of je laat het Cloth zelf doen, want Cloth-weahter kiest een outfit die precies bij het weer past! Je vult het weer in en voilà: Cloth kiest uit je digitale kledingkast een perfecte outfit waarbij je het weer met gemak kunt trotseren! Shut. The. Front. Door.

Redlaser
Installeer deze app op je telefoon en je scoort het item altijd het meest goedkoop! Je kunt met deze app dus makkelijk prijzen vergelijken. Je scant namelijk de barcode van het gewenste product en je krijgt direct een overzicht waar ze het product ook verkopen en waar hij ’t goedkoopst is. Heel chill!

Speak Chic
Stel, je hebt binnenkort een sollicitatie bij een fashion magazine of bij een groot modemerk dan kun je het natuurlijk niet permitteren dat je namen verkeerd uitspreekt. Met deze app Speak Chic hoef je nooit meer over designernamen te struikelen. Dit door middel van audio en spelling zorgt de app voor een perfecte uitspraak.

READ NEXT:


>