De beauty producten die wij keer op keer weer kopen

Dat bruine kleurtje dat we in de zomer hadden is helaas weer vervaagd. Daarom proberen we er iedere ochtend weer een beetje fris en fruitig uit te zien met een lik make-up hier en daar. Nu is de key dat je goede beautyproducten gebruikt. Dan word je er ook daadwerkelijk knapper van. Wij helpen je op dat vlak. Dit zijn de producten waar je niet zonder kan en wil.

Iedereen heeft wel een beauty favoriet die je steeds maar opnieuw blijft kopen. De één is echt verliefd op die ene mascara en de ander gaat altijd voor dezelfde foundation. Zo heeft iedereen wel een product die je alsmaar opnieuw blijft kopen. Natuurlijk hebben wij op de redactie ook onze favorieten. Wij verklappen je welke.

Armani eyes to kill

Deze mascara is natuurlijk al genoemd in de favorieten mascara’s van MonStyle. Maar dit blijft toch echt onze nummer één beautyproduct. Deze prachtige mascara klontert niet en laat je wimpers niet alleen langer maar ook voller lijken. Twee vliegen in één klap.

  

YSL Volume effet faux cils

Door de dikke borstel van deze mascara worden je wimpers superlang. Je hebt maar een dun laagje nodig voor mooie lange wimpers. Deze mascara is natuurlijk wel high end maar zeker je geld waard. Hij gaat namelijk heeeeel lang mee.

Hema eyeliner

De eyeliner van de Hema, wie kent hem niet? Deze fijne eyeliner heeft een lange steel waardoor je makkelijk te werk kan. Die wing is hiermee zo gezet. Door de scherpe punt kun je heel makkelijk een dunne lijn tekenen.

All matte plus foundation Catrice

Deze foundation  van Catrice is heel fijn en budget proof. Aan één pompje heb je genoeg om je hele gezicht een mooie dekkende laag te geven. De foundation droogt niet snel in waardoor je het makkelijk kan uitsmeren. Het geeft geen vlekken of gekke strepen en zorgt voor een mooi matte effect.

Chanel cc cream

De Chanel cc cream is magisch. De foundation is niet te dik en zorgt voor een hele mooie egale dekking. Omdat het product zo dun is voel het niet zwaar aan op je gezicht en zal het ook niet opvallen dat je het draagt. Daarnaast verzorgt en hydrateert de foundation je huid.

Benefit hoola bronzer

Deze bronzer zorgt er iedere dag weer voor alsof je de zon gezien hebt. Dit hebben we natuurlijk nodig in ons koude kikkerlandje. En vooral als het kouder wordt en de normale net te donker wordt, is er ook nog een lichtere variant te koop.

MAC lippenstift

De lippenstift van MAC is creamy en brengt makkelijk aan. De kleur van de lippenstift zit er gelijk goed op waardoor je niet veel hoeft te gebruiken. Je lippen worden er niet door uitgedroogd maar juist gevoed. Dit geeft vooral een heel fijn gevoel.

Essence lipliner

Lipliner is een product wat onderschat wordt. Je kan het natuurlijk als basis gebruiken voordat je lippenstift aanbrengt, maar je kan het ook gebruiken als lipkleur. Met de lipliner kan je namelijk heel mooi de vorm volgen van je lippen. Knoeien kan dus niet. Vooral als je fan bent van matte lippen is dit het makkelijkste om te gebruiken. Je lippen worden er niet door uitgedroogd.