De best kept H&M shopping geheimen

Hoe fan we ook zijn van designer items of kleine unieke merken, H&M blijft gewoon een thuishaven waar we zowel basics als trend items kunnen scoren voor een fijne prijs. Toch kan shoppen bij H&M soms een hele opgave zijn: sales, honderden verschillende items en overvolle paskamers. Het zit niet altijd mee en daarom hebben we de shopping tips voor jou op een rijtje gezet.

Er is altijd een sale rek!

Ja echt waar, bij H&M is er al-tijd een sale rek in de winkel te vinden, ondanks of het sale is of niet. Dus zit je even krap bij kas of ben je op zoek naar low budget pareltjes? Het sale rek staat altijd voor je klaar.

Op deze dag kun je het beste shoppen bij H&M

Oké dit is belangrijke informatie. Iedere dinsdag wordt bij H&M de voorraad en de collecties die in de winkel hangen bijgevuld. Het beste tijdstip om dus te shoppen bij H&M? Dinsdag en dan met name in de ochtend als het nog heerlijk rustig is. Wij geven sowieso onze voorkeur aan winkelen op een doordeweekse dag.

Designer items komen later terug

Altijd helemaal weg van de designersamenwerkingen van H&M? Knoop dit dan goed in je oren, als de collectie uitverkocht is online, betekent dit niet dat dit ook daadwerkelijk het geval is. H&M ontvangt veel retouren en die komen dan later weer heel eventjes op de site. In de gaten houden dus!

Zie je door de bomen het bos niet meer

H&M heeft zo ontzettend veel spullen online dat het soms lastig kan zijn om echte leuke items te vinden. Een goede tip is om te kijken in de ‘TREND’ of ‘Premium quality’ sectie op de site. Als je het bij een Instagram blogger voorbij hebt zien komen, zal het waarschijnlijk daar te vinden zijn.

Lees de geheime prijskaart code

Deze tip is misschien een een beetje next level. H&M kleding heeft negen seizoenen. Dat is ongeveer elke anderhalve maand een nieuw seizoen. Een snel kijkje op de prijskaartje vertelt je wat het huidige seizoen is. Als het merendeel van de kleding in seizoen vier is en je een seizoen drie item vindt, zijn de kansen goed, het binnenkort in de sale zal gaan. Het seizoen is het zevende nummer in de eerste regel van nummers onder de streepjescode.

Mannenafdeling

Bij een shoprondje H&M voor jezelf denk je misschien niet zo snel aan de mannenafdeling. Maar wist je dat je juist daar vaak ook voor jezelf prima kunt slagen? Zo vind je daar vaak de gaafste printed tees en die kun je lekker oversized dragen voor een stoere look.

Download de H&M app

Hoewel we worden doodgegooid met apps en nieuwsbrieven, is dit vaak wel de beste manier om achter goede sales te komen. De app is gratis en biedt exclusieve aanbiedingen en kortingscodes. Als je de push-notificaties hebt ingeschakeld, zul je altijd op de hoogte zijn van de beste deals. Ook kun je via een scanner meteen kijken of het artikel online nog wel verkrijgbaar is.

Zet de filter op duurste items aan

Meestal zijn de mooiste en exclusieve items wat duurder, je kan dus het beste filteren op prijs van hoog naar laag. Zo kun je dus makkelijker die hidden gems vinden. Het schilt dat je bij H&M meestal niet zo ver hoeft te scrollen om dure maar toch betaalbare items te vinden.

Voor alle stopverslaafde onder ons
De online outlets die je misschien nog niet kent!
De online sites waar je je kleding kunt verkopen

PHOTOCREDITS H&M