De beste budgetproof make-up kwasten

De perfecte make-uplook krijg je niet alleen voor elkaar met veel oefenen. Want natuurlijk is de kwaliteit van je make-up ook heel belangrijk. En niet alleen dat, je kwasten zijn minstens zo belangrijk. Een goede kwast kan je make-up namelijk heel mooi laten blenden met de huid. Hierdoor zullen je producten veel beter tot hun recht komen. Daarnaast is het met goede kwasten ook veel makkelijker om je make-up aan te brengen. Daarom zetten wij de beste merken van make-up kwasten op een rijtje die ook nog eens betaalbaar zijn. En je kunt ze meteen shoppen!

Catrice

Hou je niet van online bestellen en wil je je kwasten gewoon bij de drogist kunnen kopen? De make-up kwasten van Catrice zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat en sommige Trekpleister filialen. De kwasten zijn zeker budgetproof en gaan erg lang mee. Zelfs als je ze regelmatig wast blijven ze zacht en vallen er geen haren uit. Zeker een goede keus als je niet zoveel geld kwijt wilt zijn, want ze zijn maar 6 euro per stuk!

Hema

Naast de make-up van de Hema die een hele goede prijs-kwaliteit verhouding heeft, hebben ze ook al heel lang betaalbare make-up kwasten! Je betaalt gemiddeld 3 euro voor een kwast, dus dat is zeker het proberen waard. De kwasten zijn een tijdje terug vernieuwd en nu ook nog eens helemaal vegan (voor de liefhebbers).

Morphe

De kwasten van het merk Morphe worden heel veel gebruikt door beauty experts. Ben je op zoek naar een grote set? Dan is er bijvoorbeeld deze 18-delige Vegan Brush Set, die minder dan 50 euro kost(!). Ook zijn er hele leuke sets in een koker, zoals deze gestreepte met 12 kwasten en deze met rosé goud met 7 kwasten. Deze staan leuk op je beautykastje en zijn heel handig voor op reis.

 

 

Ecotools

De producten van het merk Ecotools zijn milieuvriendelijk en van een goede kwaliteit. Het merk is erg populair omdat de kwasten daarnaast erg betaalbaar zijn. De starterset met zes kwasten bestel je namelijk al voor 17 euro. Ben je op zoek naar iets bijzonders, als cadeautje of gewoon voor jezelf? Shop dan deze Modern Romance set met een mooie bloemenprint.

Zo maak je je kwasten perfect schoon:
> De truc om je make-up kwasten helemaal schoon te maken

Heb je een beetje hulp nodig om al die kwasten uit elkaar te halen?
> Waar zijn al die kwasten toch voor?

Gebruik je voor je foundation liever een beauty blender? Dit zijn de hacks:
> Dit zijn de briljante beauty blender hacks