Gezonde glanzende lokken, wie wil dat nou niet? Hoewel iedere conditioner belooft de beste te zijn, is een goede conditioner vinden nog best lastig. Want net zoals dat je geen vette dagcrème moet aanbrengen als je last hebt van puistjes, zou je ook geen heavy olie conditioner moeten gebruiken op dun haar. Omdat het dus nog best lastig kan zijn hebben wij de beste conditioners per haartype voor jou op een rijtje gezet.

Dun

Als je dun haar hebt, kan het zijn dat je haar al na slechts één dag al vet is en dat betekent dat je vaak je haren zult moeten wassen. (zo fake je met een kapsel dikker haar). Iedere dag wassen is natuurlijk wel een beetje too much en daarom is een goede conditioner die je haar niet vet maakt en volume geeft echt van belang. Deze conditioner hieronder bevat bevat Filloxane, een ingrediënt dat de haarvezel van binnenuit dikker maakt en dus veel volume geeft.

L’Oréal

Beschadigd

Heb je de laatste tijd een beetje te fanatiek je haar gestijld en kan het nu wel wat moisture gebruiken? Ga dan voor conditioner die voedende olies bevat. Olie zorgt er namelijk voor dat het vocht in je haar opgenomen wordt. Deze conditioner van Dove bevat arganolie en is rijk aan vitamine F en E,  zodat je binnen no-time weer gezonde lokken hebt. (Dit zijn nog meer tips van vrouwen met gezond haar)

Dove

Krullend

Doordat krullend en kroeshaar vaak droger van structuur is kun je het beste producten gebruiken die wat vetter en dikker zijn. Deze conditioner van Shea Moisture is speciaal ontwikkeld voor droog haar en gemaakt met biologische rauwe shea butter die hydrateert en voedt. Hallo pluisvrije lokken!

SheaMoisture

Gekleurd

Je hebt eindelijk de haarkleur van je dromen. Het is levendig, glanzend en je vindt het prachtig. Maar dag na dag wordt je haarkleur steeds doffer. Wat moet je doen? Een woord: conditioner. Ga dan natuurlijk wel voor een exemplaar dat je haarkleur beschermt en laat stralen. Gelukkig is de Herbal Essences Ignite My Color alles wat je nodig hebt.

HerbalEssences

Wil je iets totaal anders met je haar?
De knapste haarkleur voor jouw huidskleur!
Dit is de haarkleur van het moment

PHOTOCREDITS : HAIRSTYLESWEEKLY
(Visited 638 times, 1 visits today)