Een vette huid is nooit prettig. Vooral als je make-up aan wil brengen, na een paar uur make-up te hebben gedragen is de helft van je foundation als sneeuw voor de zon verdwenen. Wij hebben gelukkig een aantal foundations gevonden die speciaal zijn gemaakt voor een vette huid!

 

Clinique Stay Matte Oil-Free Make-Up 
Deze foundation van Clinique is dekkend zonder dat het dik aanvoelt of je huid laat glimmen. De foundation zorgt ervoor dat je vette huid niet gaat glanzen. De inverdienen van deze foundation gaat de talgproductie tegen. De Stay Matte Oil-Free is zweetbestendig en belooft de hele dag perfect te blijven zitten. Testen bewezen dat deze foundation zelfs bij 31°C en een constante vochtigheidsgraad van 80% perfect blijft zitten. Dat belooft wat!

 

huid-1

Shop hier!

 

Smashbox Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating
Met deze foundation van Smashbox blijft je huid de hele dag door gehydrateerd. De foundation houdt tot 15 uur lang. Met deze foundation heb je een volledige dekking terwijl je huid wordt gehydrateerd en niet glimt.

 

huid-2

Shop hier!

 

Esteé Lauder Stay-in-Place Makeup SPF 10
Ook deze foundation houdt tot 15 uur lang. De foundation is talgabsorberend en geeft je huid een gemiddelde dekking. In de foundation is SPF 10 en maakt deze foundation een goede foundation voor overdag. 

estee

Shop hier!

 

Bobbi Brown Long Wear Even Finish SPF15
Met een vette huid smeer je vaak net iets meer foundation op en lijkt het net alsof je en masker op hebt. Dat wil je natuurlijk niet. Met deze langhoudende foundation krijg je echt een natuurlijke look and feel. In de foundation zitten verzorgende ingrediënten zoals glycerine en karitéboter. Hierdoor wordt de huid soepel en zacht. huid-4

Shop hier!

 

 


READ NEXT:

Wow: dit doet make-up voor je!
Foundations voor de onregelmatige huid
Beauty fouten die zelfs make-up artists maken

Photo credit: Julia Lescova
(Visited 1 times, 1 visits today)