De beste selftanners voor je gezicht

Helaas krijgt niet iedereen snel een zomers tintje. Er. Gebeurt. Helemaal. Niets. Wij hebben nog steeds een oud-Hollandsche witte huid.. Dus soms moet je de natuur gewoon een handje helpen.

Zelfbruiners bieden dan dé uitkomst! Een klein laagje zelfbruiner laat je huid direct stralen met als resultaat een gezond glanzende en gebronsde huid. Niet alleen je witte melkflessen kun je aanpakken met een zelfbruiner, ook je bleke gezicht knapt enorm op van wat zelfbruiner.

Zelfs als je een selftanner pro bent, is het juist aanbrengen van zelfbruiner op je gezicht nog een hele opgave. Bij een droge huid kunnen zelfbruiners op de meest ongelukkige manier op de droge plekken blijven plakken. Als je een vette huid hebt of last hebt van pukkeltjes kunnen sommige zelfbruiners de poriën verstoppen en puistjes veroorzaken. Dat willen we niet hebben. En dan hebben wij het nog niet eens gehad over het gevaar dat je kan eindigen met vlekken, of erger: oranje!

Maar mede-melkmeisjes, opgelet! MonStyle to the rescue. Wij hebben de zelfbruiners geselecteerd die makkelijk zijn in gebruik en een subtiel vakantiebruin kleurtje geven. Haters will say it’s Photoshop. Bekijk en shop de beste selftanners hieronder! 

Voor de ladies die een spoedcursus nodig hebben!
> De do’s en don’ts voor het aanbrengen van zelfbruiner

Bruiner lijken dan je bent?
> Draag deze kleuren!

je bruine kleurtje natuurlijk zo lang mogelijk vasthouden.
Tips om langer bruin te blijven

[show_boutique_widget id=”719737″]