Soms is het heerlijk om jezelf even goed te verwennen na een drukke periode. Niets is dan fijner om naar een spa gaan. In de winter is het extra fijn om een spa te bezoeken, hier kan je echt even lekker bijkomen van je winterdip (en dit zijn vijf andere redenen om te gaan).

Welke spa’s nou echt een aanrader zijn om naartoe te gaan? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Plan maar vast een dagje of een weekend vrij! Deze spa’s wil je bezoeken met je beste vriendinnen of lover (en deze winter date ideeën wil je ook even bekijken).

Nagomi Spa & Health – Amsterdam

In de Nagomi Spa & Health kun je gebruik maken van veel faciliteiten. Je kunt gebruik maken van het binnenzwembad, sauna’s en een jacuzzi, maar je kunt ook heerlijk relaxen in de Japanese stone garden. Ook kun je kiezen voor (intensieve) gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, massages en er zijn speciale behandelingen voor mannen. Nagomi betekent rustig in het Japans en rust, dat krijg je hier zeker. Wil je er een heel weekend van maken? Je kunt hier ook slapen en er zijn verschillende restaurants.

Spa Zuiver -Amsterdam

Bij Spa Zuiver staan rust, beweging en voeding voorop. Deze spa is gevestigd in Amsterdam bij het Amsterdamse Bos en heeft naast beauty faciliteiten ook gelegenheden om te sporten. Ook hier zit een hotel bij, maak er maar een weekendje relaxen van!

Akasha Spa – Amsterdam

Ook deze spa is gevestigd in een hotel, namelijk het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Je zou het zelfs meer kunnen noemen dan een spa. Het staat bekend als hét wellness hotel in Amsterdam. Ondanks dat deze spa midden in de stad zit, kan je hier wel optimaal genieten van luxe. De spa heeft een mooi zwembad, een privéhammam en de meest compleet uitgeruste gym van alle hotels in Amsterdam. Deze spa is zelfs uitgeroepen tot de meest luxe spa van Nederland. Klinkt goed, toch?

 Rituals Urban spa – Amsterdam/Almere/Heemstede

Heerlijk behandeld worden met de lekkerste producten van Rituals? Dat kan alleen bij Rituals zelf! Rituals Urban Spa kun je vinden in Amsterdam, Almere en in Heemstede. Je kunt hier bijvoorbeeld genieten van een vitaliserende detox massage uit India of een luxe lichaamsmassage met warme bamboestokken. Verder zijn er nog veel meer treatments waaruit je kunt kiezen.

Thermen Bussloo Wellness & Hotel – Voorst

Echt alles wat je zoekt in een spa, kun je hier vinden. Van baden tot tuinen en van sauna’s tot Hamam, je kunt van alle faciliteiten gebruik maken. Je zult verstelt staan van het aantal sauna’s en baden die hier zijn. Ook kun je bij Thermen Bussloo genieten van een heerlijke massage, gezicht of lichaamsbehandeling. Overnachten of eten? Dat kan hier ook. Thermen Bussloo heeft vier verschillende restaurants.

Sauna drôme – Putten

Wil je écht helemaal ‘zen’ worden? Ga dan naar Sauna drôme. Heerlijk genieten van een wellness dagje midden in de Veluwe. Je kunt hier gebruik maken van diverse binnensauna’s, een kruidenbad, een Turks stoombad, een voetenbad en zonnebanken. Ook is er een Drôme Boot met een sauna en een buitenbalkon. Een ontspannend weekendje naar de Veluwe? Dat kan ook bij Sauna drôme.

Zwaluwhoeve – Hierden

Zwaluwhoeve is het meest centrale wellness resort in Nederland. Je kunt hier genieten van wel 15 (!) verschillende sauna’s. Verder heb je hier verschillende baden, tuinen en relax kamers. Ook sauna de Veluwse Bron, sauna Elysium, sauna SpaPuur, sauna SpaSense en sauna SpaWell horen bij de Zwaluwhoeve. Ook hier kun je intens genieten van een lekker dagje welness.

Wil je beter slapen?
Met deze producten val je lekkerder en fijner in slaap

Comfort en stijl gaan gewoon samen:
De sneakers die NET zo lekker zitten als sloffen

Zin om uit te gaan in het buitenland?
Dit is de fijnste Europese stad om een keer uit te gaan

 

PHOTO CREDITS: ZWALUWHOEVE
(Visited 1 times, 1 visits today)