De domste dingen om in het vliegtuig te dragen

Hopelijk ga je deze zomer lekker op vakantie want met het weer in Nederland weet je het nooit. Je weet van te voren al dat je heel veel spullen in dat kleine koffertje moet proppen en dat levert nogal wat stress op. Maar wat nóg meer stress oplevert is al piepend door de poortjes bij de douane lopen. We get you. Om dat te voorkomen hebben we ze voor je op een rijtje gezet: de dingen die het onverstandigst zijn om naar een vliegveld te dragen!

#1 Maxi skirt of dress
Als je één ding moet weten over de douane is het dat ze op hun hoede zijn en zeker willen weten dat jij niks geks mee smokkelt. Een lange jurk of rok helpt dan niet erg mee. Met fouilleren moeten ze ‘m misschien zelfs optillen, sta je dan met je maxi dress in de hand!

#2 Speldjes
Klinkt gek, maar bobby pins gaan dus af. Ga dus voor een messy bun of laat je haren lekker los.

#3 Cargo pants
De verschillende zakken moeten door de douane gewoon gecontroleerd worden en dus sta jij er nog wel even. Grote kans dat de mensen achter je het gauw zat worden. Daarnaast zit er altijd wel íets in wat het alarm af doet gaan!

#4 Metalen sieraden
Je zou denken: spreekt voor zich. Toch zijn er genoeg mensen die hun armen, nek en oren nog steeds helemaal vol gooien met sieraden onderweg naar het vliegtuig. Laat dit lekker zitten en doe ze pas weer om als je bent aangekomen! Scheelt een hoop romp slomp én de kans dat je ze verliest.

Psssst: ben je al eens op deze bestemmingen geweest?!

READ NEXT:
Redenen om je mobiel op de vliegtuigstand te zetten
10 koffers die een extra reden zijn om op vakantie te gaan
Zo boek je zo goedkoop mogelijk je vliegticket

Source: Tumblr