De do’s en don’ts voor het aanbrengen van zelfbruiner

Nu het lente is en de zon zich steeds vaker laat zien, is het festivalseizoen ook van start. Er zijn al een aantal festivals geweest, maar er staan er gelukkig nog een heleboel op de planning.

We hopen natuurlijk op lekker weer (duimen) zodat we er met blote benen heen kunnen. Het enige nadeel van: die onwijze melkflessen eronder. Toen de winter begon stelden we allemaal één doel: voor het festivalseizoen heb ik bruine benen. Mission failed. Hoe kun je nu binnen no time alsnog een zomers kleurtje op die melkflessen toveren? Juist, met zelfbruiner; dé oplossing voor melkmeisjes.

Je hebt zelfbruiner waarschijnlijk wel eens eerder gebruikt, maar die poging is finaal de mist in gegaan. Het waren voornamelijk bruine strepen op je benen en de kleur was ook niet eens goed zichtbaar. Hoe dat komt? Door de slechte voorbereiding. Het is belangrijk om eerst je benen te scheren en te verzorgen. Daarna kun je het beste je zelfbruiner aanbrengen. Je huid is nu smooth genoeg om het goedje goed te laten pakken.

How to

Breng de zelfbruiner rustig aan op de huid en draag eventueel latex handschoenen. Hierdoor breng je de zelfbruiner “gelijk” aan en blijft het niet onder je nagels zitten. Breng het middel altijd op één plek tegelijk aan in lange, verticale strepen (vergeet je enkels, knieën, ellebogen en nek niet). Als je klaar bent met de zelfbruiner, veeg je met een vochtige doek over je enkels, knieën, ellebogen en nek om overtollig product te voorkomen. Nog een paar handige tips: ga niet meteen douchen na het aanbrengen van je zelfbruiner en kleed je ook nog maar een tijdje niet om. Zo trekt het namelijk het beste in. Als je meteen gaat douchen, was je de zelfbruiner eraf. Hetzelfde geldt voor omkleden.

 

Er is geen kleur die de zongebruinde huid beter uit laat komen!
>10 keer inspiratie hoe je nu full white kan dragen

Dit doe je tegen ingegroeide haartjes en donkere plekken!
>Zo krijg je de perfecte oksels voor de zomer

Even oefenen maar dan heb je ook wat!
Zo creëer je het perfecte festivalkapsel in no time