De fall trends die bij ieder figuur passen!

Dat je niet blindelings alle modetrends moet volgen is je hopelijk wel duidelijk. Het ene item staat jou ge-wel-dig, maar een ander trend item kan jouw hele figuur teniet doen. Kijk dus altijd goed naar de items waar jouw figuur mooi in uit komt. Gelukkig zijn er een aantal trends deze herfst die voor ieder figuur perfect zijn!

[show_shopthepost_widget id=”1165519″]

Shirt met een split aan de zijkant
Met maakt niet uit welk figuur jij hebt, maar een shirt (of jurk) met een split aan de zijkant staat iedereen. Draag ‘m als jurk als ‘ie lang genoeg is met stoere laarsjes eronder en een dikke panty, of combineer hem met een high waisted jeans.

[show_shopthepost_widget id=”1165524″]

Een chic little black dress
Elke vrouw moet (ja echt!) een paar little black dresses in haar kast hebben hangen. De LBD is in ontelbaar veel verschillende maten, vormen en lengtes verkrijgbaar. Kijk dus goed naar jouw figuur en in welke items jouw sterkste punten het mooist tot hun recht komen. Heb je de perfecte gevonden? Meteen aanschaffen want een little black dress kan àltijd!

[show_shopthepost_widget id=”1165536″]

A-lijn rok met een detail in het midden
A-lijn rokjes zijn al een tijdje on trend dit jaar en met name de denim of suède varianten. Deze rokjes zijn super flatterend voor ieder figuur. Dat komt door de A-lijn silhouet, deze creëert een slanke taille!

[show_shopthepost_widget id=”1165583″]
Een one-color outfit of een jumpsuit
Een jumpsuit of een outfit in een kleur staat ontzettend flatterend en je creëert lengte, waardoor je slanker lijkt. Voeg wel een aantal accessoires toe zoals een paar statement schoenen of eyecatching oorbellen zodat de outfit niet te saai wordt.
READ NEXT:


>

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »