De gladiator sandalen zijn back

Je hebt ze ongetwijfeld voorbij zien komen, of misschien heb je ze al maar de gladiator sandals zijn dé trend voor deze spring/summer. Ze zijn er in heel veel varianten, hoog, laag, met hak en in allerlei kleuren.. Noem het maar op. Maar hoe combineer je ze? Ja.. dat kan nog best lastig zijn. Maar met deze inspiratiebeelden, tips en natuurlijk de mooiste gladiator sandals gaat het jou zeker lukken!

Festival

De gladiator sandals zijn ideaal voor een festival outfit. Ze geven een knap item net dat beetje extra. Draag ze met een vrolijk lente jurkje met bijvoorbeeld een seventies print of een knappe black dress. En als je slanke benen hebt (je wilt natuurlijk geen ‘rollade-effect’) staat de hoge variant jou ontzettend goed!

Casual

Vind je jouw benen nog te wit (lees: melkfles-wit) maar wil je deze sandals wel dragen? Combineer ze dan met je favoriete jeans, dan zit je altijd goed. De vrouwelijke lace-up variant en de sophisticated jeans zorgen voor de perfecte draagbare look. Kies daarbij voor een eye-catcher dress of houd het casual met een klassieke witte blouse en een biker jacket.

Kantoor

Zin in een klassieke look die je zonder al te veel omkijken kunt dragen naar je werk? Draag ze met een mooie zwarte jeans (en zo blijft je zwarte broek ook echt zwart) en een classy blouse met streepjes of onder een altijd goede leather dress, als je lekker wilt uitpakken. All eyes on you… 

Shop de items hier:

[show_boutique_widget id=”714247″]

PHOTO CREDITS: JOLIELOT