De haarkleuren die je er 10 jaar jonger uit laten zien

Je kunt er gewoon jonger uitzien zonder dat er plastische chirurgie aan te pas moet komen. Dit kun je doen door deze geniale make-up tips te volgen. Maar het kan ook door de kleur van je haar. Sommige haarkleuren laten je er namelijk tien jaar jonger uitzien en je hoeft hiervoor alleen je haren te verven. Benieuwd welke haarkleuren dit zijn? Wij vertellen het je hier!

Karamel highlights

Karamel highlights zijn een geweldige optie voor brunettes die er jonger uit willen zien op een eenvoudige manier die niet te extreem is. Door deze highlights krijgt je gezicht meteen een jongere uitstraling. Highlights zorgen namelijk voor een warme kleur en het geeft een wat speelser effect.

Goud

Heb je blond haar? Dan is een gouden haarkleur perfect voor jou. Het toevoegen van warme tinten aan blond haar geeft je meteen een jeugdige uitstraling. Om deze kleur nog meer tot zijn recht te laten komen, kun je hier lekker veel volume aan toevoegen.

 Bronde Sombré

De kleur bronde is de perfecte combinatie tussen bruine en blonde tonen. Deze kleur is een aanrader voor vrouwen met bruin haar die net even wat lichter willen. En door het contrast van sombré toe te voegen zul je er jaren jonger uitzien. Sombré is namelijk een subtiele, sobere overgang van wortel tot punt.

Pink Champagne

Om je haar helemaal roze te verven gaat misschien een beetje ver, maar de kleur pink champagne geeft je haarkleur een subtiele roze gloed. Roze is wel een opvallende haarkleur. De kleur roze geeft je al meteen een jonger gezicht, maar door de champagnegloed die erin zit, is deze haarkleur niet te heftig.

Blonde balayage

Heb je van jezelf donkerblond haar? Dan kun je het best een blonde balayage proberen. Hiermee verf je niet je hele haar, maar alleen de onderkant. Door balayage houd je dus je natuurlijk haarkleur alleen geef je de onderkant een lichtere kleur.

Zonder hulp van zogenaamde volumizing producten (!)
> 6 tips voor voller én dikker haar

Het is alleen maar een kleine aanpassing in je routine..
> Zo wordt je haar in no-time mooier én minder snel vet

Fast-forward naar een grote bos haar!
> De hacks voor het krijgen van lang en gezond haar

PHOTO CREDITS: ANUNANNA