De koffie waar je GEEN gele tanden van krijgt

Naast dat er een detox latte, een Kurkuma latte, een (gezonde) pumpkin spice latte en een gezonde ijskoffie bestaan, is er weer een nieuwe koffie ontdekt. Deze keer gaat het om de clear coffee (CLR CFF). De clear coffee ziet eruit als water en kun je gewoon in een flesje kopen.

De broers David en Adam Nagy hebben deze Clear Coffee bedacht. De broers drinken elke dag zeker 2 á 3 kopjes koffie op een dag en daardoor kregen zij (net zoals iedereen) gele vlekken op hun tanden. Dit moest anders en daarom bedachten zij de Clear Coffee. Deze koffie voorkomt de verkleuring in je tanden. Je tanden worden dus niet geel als je een ‘kopje’ koffie neemt.

De broers zijn er nog wat terughoudend in, maar het blijkt dat de koffie gemaakt is van vers gebrande arabica-koffiebonen. Verder is de koffie vrij van conserveringsmiddelen, stabilisatoren en zoetstoffen. En het allermooiste komt nog: de clear coffee bevat maar 8 calorieën (!!!) per 200 ml, OMG! Ook kost het net zoveel als een gewone koffie. Voor twee flesjes betaal je 5 pond en 13 pond voor een sixpack.

De Clear Coffee is nu alleen nog verkrijgbaar in Londen, maar we hopen dat hij binnenkort gewoon bij ons in de supermarkt komt te liggen!

Dit wist je vast nog niet over koffie
10 feitjes over koffie die je vast niet weet

En waarom je nu een kopje koffie moet nemen
10 redenen waarom je nu een kop koffie moet nemen!

https://www.instagram.com/p/BQiXDLHhRhB/?taken-by=clrcff

https://www.instagram.com/p/BSIS92Yh3TW/?taken-by=clrcff

https://www.instagram.com/p/BME5S7ZBY7f/?taken-by=clrcff

PHOTOCREDITS : SHOPSTYLE