De lekkerste cocktails met maar drie ingrediënten!

Deze kan je vanavond nog gaan maken!

Ben jij al gestopt met je goede voornemens en geniet je er ieder weekend weer met volle teugen van? Dan ben je op de juiste plek aangekomen.

Wij hebben namelijk vijf cocktails voor je gevonden die je vanavond nog kan maken, want ze hebben maar drie ingrediënten! Hiermee kan je super fancy doen zonder er veel tijd (en geld) aan kwijt te zijn. Pick your favorite and cheers!

De perfecte gin tonic

Deze leek ons zó lekker dat we hem zelf uitgeprobeerd hebben. Hij ziet er super vrolijk uit en is ook nog eens hartstikke lekker. Voor de gin tonic zelf heb je maar drie ingredienten nodig: blauwe bessensiroop, gin en tonic water. Voor de ‘aankleding’ kun je nog blauwe bessen, wat munt en een citroenschijfje gebruiken.

Blushing Betty

Hier mag je zelf een eigen twist aan geven. De basis bestaat uit een vers geperste grapefruit en bourbon. Daarna mag je zelf een smaak siroop (bijvoorbeeld citroen) uitkiezen en doe dit er dan doorheen. Zo kan jij je eigen cocktail costumizen! Lekker is om te kiezen voor…

Campari Spritz

Dit is een ideale cocktail voor prosecco liefhebbers! Het enige wat je hierbij hoeft toe te voegen is spa rood en campari. Hierdoor krijgt het een felrode kleur. Om de spritz iets extra’s te geven, kun je er een stokje in doen met olijven. Fancy!

Mimosa

Wij worden al vrolijk als we naar deze cocktail kijken. We verlangen nu nog meer naar de zomer. Het enige wat je nodig hebt, is champagne, versgeperste jus d’orange en een schijfje sinaasappel (voor de feestelijke touch). Check het hele recept hier!

Bloedsinaasappel cocktail

Deze cocktail is echt een beauty. Een bloedsinaasappel ziet er namelijk al super mooi uit! Deze kan je gebruiken als garnering van de cocktail. Het enige wat je voor het drankje nodig hebt, is wodka en bloedsinaasappelsap. Heerlijk!

READ NEXT:
Dit is de lekkerste winterse cocktail!
De leukste cocktailbars van Nederland
Hier drink je de lekkerste gin tonics

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites