De leukste date ideeën voor in de lente

Een date in de winter is always fun: schaatsen, chocomelk drinken en ten slotte een sneeuwballengevecht wat natuurlijk ‘boven op elkaar’ eindigt. Zodra de lente begint zijn deze dingen nogal onwaarschijnlijk om te doen tijdens je date. Daarom geven wij jou ideeën om te doen als je een date hebt in de lente. 

1. Try him out met de Escape room
Wil je een actieve date en hou je van spellen spelen? Dan is een uitje naar een escape room een heel goed idee. Under pressure proberen zo snel mogelijk naar buiten te komen, maakt de date spannend en avontuurlijk! Je leert ‘m meteen goed kennen, want: hoe stressbestendig hij eigenlijk?  

2. Join een tof festival
Zon, muziek en een dansje: do we need to say more? Ultiem genieten natuurlijk. Kun je gelijk zien hoe goed zijn dansmoves zijn én how he behaves like a man.

3. Tour door je favoriete stad op een Segway
Een Segway is een ultra-hip hypermobiel voertuig, dus skip de rondvaartboot en maak een ritje door je favoriete stad, óf een stad die jullie beiden nog moeten ontdekken! They see us rollin’…

4. Bezoek de Comedy train
Zijn jullie beide fan van stand-up comedy? Dan is een avondje naar de Comedy Train een goed idee. Dit spektakel vind plaats in de Toomler: een oude Joodse comedy club in Amsterdam. Hier geven bekende en onbekende stand-up comedians hun shows: lachen, gieren, brullen dus.

5. Doe mee aan een Dragqueen-bingo
Wil je écht een date om nooit meer te vergeten? Dan is een Dragqueen bingo op De Wallen een aanrader. Terwijl je je bingokaart probeert vol te krijgen, word je vergezeld door dragqueens en kun je prijzen winnen die ook nét iets anders zijn dan je gewend bent. Zeker de moeite waard!

READ NEXT:


>