De make-up look die iedere IT-girl er goed uit laat zien

Vandaag hebben we een te gekke make-up look voor je achterhaalt. Eyeliner is helemaal hot! Je kunt heel veilig voor zwart kiezen. Maar je kunt het ook leuker maken door een keer voor een witte eyeliner te gaan, want dit is namelijk de make-up look die iedere IT-girl er goed uit laat zien.

Als je wat kleinere of meer gesloten ogen hebt, is witte eyeliner helemaal iets voor jou. Ze lijken dan net wat groter en ogen fris. Maar met grotere ogen kan het natuurlijk ook! Witte eyeliner laat je ogen spreken. Het zorgt dat het allemaal net iets opvallender wordt. Het beste is om witte eyeliner in de waterlijn van je ogen aan te brengen. Will be enough to make ‘em pop!

Je kunt je witte eyeliner nog wat natuurlijker maken door veel aandacht door te trekken naar je wenkbrauwen. Je gebruikt hiervoor lichte witte oogschaduw. Op deze manier highlight je de wenkbrauwen. En wat natuurlijk ook handig is; witte eyeliner zorgt voor een frisse, awake look. Super natuurlijk als je moe bent of jezelf niet bepaald omschrijft als een ochtendmens. Ga jij het proberen denk je?

make-up look

Shop hier je eyeliner:

[show_shopthepost_widget id=”1674923″]

READ NEXT:
5 mind-blowing eyeliner hacks!
22 herkenbare gedachtes tijdens het aanbrengen van eyeliner!
Deze make-up past het beste bij jouw oogvorm!

Source: Livingly