Ben jij al klaar om de leukste festivals af te struinen? Wij in ieder geval wel. En we hebben ook zeker wat inspiratie opgedaan voor onze eigen festival looks. Het festival season is namelijk weer begonnen (finally!).

In het geval je bent vergeten waarom festivals ook alweer zo leuk zijn: dit is de perfecte gelegenheid om met (al) je vrienden en vriendinnen te genieten van geweldige muziek en heerlijke drankjes (in je mooiste outfit natuurlijk). Dus je leukste boots, sneakers, sandaaltjes (zoals deze), shorts, jurkjes (ga zo maar door), mogen weer uit de kast en wij zijn hier heel blij mee. Om je een beetje te helpen hebben wij een paar hele mooie pieces voor je verzameld. Welke ga jij kopen?

Embroidery

Borduursels zijn weer helemaal terug en perfect om een simpel item op te pimpen. We zien het overal voorbij komen van jassen tot broeken en van blouses tot tassen. Ook wordt deze trend vaak gecombineerd met een andere zomertrend ‘mesh’. Zo laat je ietjes meer skin zien, zonder dat het too much wordt.

Fringe

Moeten we we deze nog uitlichten. Een festival is natuurlijk niet compleet zonder fringe!

Kimono’s

Dit is het perfecte jasje voor een festival. Lekker luchtig en flowy en supergaaf.

Bloemenprintjes

Dit is een van onze favoriete printjes voor in de zomer. En flower power playsuits zijn onmisbaar uit je garderobe tijdens het festivalseizoen.

Fanny pack

Tot voor kort had je waarschijnlijk gedacht deze trend nooit meer terug te zien. Maar hij is back en better than ever. Fanny packs zijn ideaal voor festivals, zo hoef je niet constant op je tas te letten en raak je niets kwijt. Gooi die handen maar de lucht in!

En hier draag je deze items naar toe
Deze festivals ken je nog niet, en wil je heen!

Weet jij ook nooit wat je mee moet nemen?
How to pack voor een festival weekend met slechts 8 items

 

PHOTOCREDITS : YOUNGHEART0

 

 

(Visited 1,640 times, 1 visits today)