De mooiste kapsels voor op een festival

Het festivalseizoen is al in volle gang. Jouw aankomende festival staat al rood omcirkeld in de agenda, je weet al welke outfit je aantrekt en jouw make-up look heb je ook al in gedachten. Maar wat ga je doen met je haar?

Op een festival gaan we graag net even iets extremer. Die ripped jeans die je niet naar werk aantrekt, is perfect voor je festival met die doorschijnende top. Maar ook met je haar kan je even een stapje verder gaan. Dit jaar zien we veel haaraccessoires, zoals ringetjes, sterren en hair cuffs. Al deze accessoires worden in het kapsel verwerkt door middel van half updo’s en ingevlochten in boxer braids en top knots. Wij hebben een aantal festivalkapsels voor je op een rij gezet, wat is jouw favoriet?

Pipe Braid

Er niets zo vervelend als haar dat na een paar uurtjes dansen volledig uit model is. Met een pipe braid houd je die haren wel op hun plek. Of je nou uren staat te dansen of dat er toch een Nederlands buitje voorbijtrekt.. Dit kapsel is tegen alles bestand en stijlvol! Op het festival Coachella zagen we de vlecht al veel voorbij komen en WAUW wat is deze mooi. Met de pipe brand laat jij zeker wat koppies draaien. In deze how-to video kan je zien hoe jij zelf de pipe braid kunt maken! Deze vlecht heeft wel wat oefening nodig. Aan de slag dus…

Onopvallende vlecht

Minimalistische vlechten

Scarf

Haarspelden

Glitters & stars

 

Hair cuffs


 

Ringen


 

Bloemenkrans 2.0

READ NEXT
Zo kan je het beste je haren wassen als je last hebt van vet haar
17 zomerjurken die je wil dragen tijdens het festivalseizoen
Dit is HET festivalaccessoire voor 2019