Fashion Week is natuurlijk hét moment voor designers om hun nieuwe collecties op de catwalk te vertonen. Dit alleen zorgt al voor een bak aan inspiratie, maar ook de straten rondom Fashion Week lijken in een catwalk te veranderen. Models of duty, celebrities, fashion editors, bloggers en it-girls, ze krioelen allemaal in de mooiste creaties over straat. Wij kiezen van iedere belangrijke Fashion Week de mooiste looks, maar geven ook meteen een verklaring waarom deze looks zo te gek zijn. We lieten je al eerder de mooiste looks uit LondenNew York en Milaan zien, nu is het de beurt aan Parijs. Let’s get inspired!

Paris Fashion Week Streetstyle

fashion week streetstyle

1. Deze minimalistische look wordt spannend door de gelaagde rok en de schoenen met slangenprint. De klassieke materialen geven de look een classy touch.

2. Deze look past helemaal bij het straatbeeld van Parijs! Klassiek en sophisticated maar o-zo vrouwelijk! De blauwe tas geeft de look wat kleur, zonder dat het teveel wordt.

3. Fringes zijn hot! De fantastische rok is slim gecombineerd met het T-shirt, dit maakt het geheel wat meer casual waardoor ze niet overdressed is. Omdat ze haar schoenen in dezelfde kleurgroep heeft gehouden maakt ze op een ingetogen manier gebruik van kleur. Très chique!

fashion week streetstyle

4. Deze dames weten hoe je de normcore trend op een klassieke manier kunt dragen. Ze bewijzen dat de witte tennisschoenen zeer geschikt zijn onder een klassieke look.

5. De mix van nude, wit en beige is fantastisch! De zwarte tas en schoenen maken het geheel net wat stoerder.

6. Is het een jas? Is het een jurk? Wat het ook is: wij willen ‘m ook! En mogen we er dan ook de schoenen en clutch bij?

 

Source: Vogue, Style.com, Grazia

(Visited 166 times, 1 visits today)