De mooiste Paris Fashion Week Streetstyle looks

Het Fashion Week seizoen is losgebarsten en dat betekent twee dingen: fantastische mode op de catwalk én op straat!

Fashion Week is natuurlijk hét moment voor designers om hun nieuwe collecties op de catwalk te vertonen. Dit alleen zorgt al voor een bak aan inspiratie, maar ook de straten rondom Fashion Week lijken in een catwalk te veranderen. Models of duty, celebrities, fashion editors, bloggers en it-girls, ze krioelen allemaal in de mooiste creaties over straat.

Wij kiezen van iedere belangrijke Fashion Week de mooiste looks, maar geven ook meteen een verklaring waarom deze looks zo te gek zijn. We lieten je al eerder de mooiste looks uit LondenNew York en Milaan zien, nu is het de beurt aan Parijs. Let’s get inspired!

Paris Fashion Week Streetstyle

1. Deze minimalistische look wordt spannend door de verschillende stoffen die worden gecombineerd. Het satijn maakt de outfit sexy, de linnen blazer maakt het klassieker. De combinatie van stoffen geven de look een classy touch. En die sandalen? Daar zijn wij het (nog) niet helemaal mee eens.

2. Wit en zwart is een klassieke kleurcombinatie en alles behalve saai. Een wit overhemd kan zo sexy zijn als je hem open knoopt en de mouwen oprolt, lekker nonchi.

3. Deze twee looks zijn totaal anders, maar allebei even leuk. De nette oudroze blazer staat heel sexy zonder iets eronder. Beiden combineren ze hun outfit met een contrasterende tas, altijd een aanrader!

4. Als iemand de show steelt deze week, dan is het Celine Dion wel. Deze look is onze favoriet. Want behalve de toffe blazer en het hilarische shirt draagt ze hier dus een hele bekende ketting. Zoals haar stylist Sydney Lopez zegt: ‘well, we went back and got it for her‘.Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites