De mooiste versies van het witte overhemd

Als we het hebben over wardrobe essentials dan mag het klassieke witte overhemd natuurlijk niet ontbreken. Want zeg nou zelf: een white shirt is toch hét ideale item.

Klassiek

Zo’n witte blouse kan je op veel verschillende manieren dragen. Het is een nette blouse waar je veel kanten op mee kan. Als je bijvoorbeeld netjes op een afspraak moet verschijnen, is zo’n witte blouse perfect. Combineer hem met een pantalon of jeans en maak het af met een goed stel hakken. Ook handig als je geen zin hebt in een jurk.

Casual

De witte blouse staat natuurlijk goed bij iedere jeans. Wil je hem wat stoerder dragen, combineer je overhemd dan met een ripped jeans en witte sneakers. Heerlijk casual voor de zaterdag.

Sportief

Wil je nog een stapje verdergaan, kies dan voor een track pants in plaats van een jeans. Nog stoerder maar vooral, nog lekkerder. En met zo’n witte blouse erop is het niet alsof je in je oude kloffie loopt.

We zouden nog wel een miljoen manieren kunnen verzinnen om zo’n knappe blouse te dragen (hebben we ook gedaan, check het hier). Maar naast dat je hem oneindig kan combineren, raakt dit item echt nóóit uit de mode… Kortom: een wit overhemd is zeker geen overbodige aanschaf! Daarom hebben wij speciaal voor jullie de allermooiste klassieke, witte overhemden geselecteerd. Shop ze hieronder! 

[show_boutique_widget id=”711612″]

PHOTO CREDITS: JOLIELOT

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »